FASHION: Knitwear all over the place

De winter vraagt om dik gebreide truien daarom som ik graag mijn favorieten van de webshop Femme Luxe op. Truien die mij door de winter en de lente gaan helpen want zeg nu zelf, dit weer is niet ideaal hé? Benieuwd naar de stuks die ik gekozen heb? Kijk dan snel verder!


Mijn 3 favoriete truien zijn er 3 die elk opvallen. Omwille van de kleur of de pasvorm. Opvallend is dat ze alle drie een pasvorm hebben die super mooi aansluit bij elke vorm en elk lichaam. Wat ook super leuk is, is dat de kakhi en roze trui erg brede mouwen hebben. Dit is momenteel echt super in past leuk bij elke outfit. Deze twee truien hebben een heel special gevoel. Ze voelen vrij hard aan als je ze aandoet alsof ze een beetje stijf zijn maar verder zitten ze wel heel aangenaam. Je merkt meteen dat de stof niet gaat uitrekken of dat het na een tijdje niet meer zo mooi zal zitten als voorheen, wat wel enorm fijn is.


De fel gele/groene trui is helemaal anders. Deze heeft een lossere knit en valt super oversized. Ik ben hier helemaal weg van! Dit geeft me altijd een cosy gevoel waardoor ik me helemaal op mijn gemak voel. De knit kan je iets langer dragen waardoor die onder je poep komt maar kan je ook iets korter dragen zoals ik doe op de foto, zo komt die iets poefiër maar zo vind ik hem echt het leukst. Op de website vind je hem ook in nog 3 andere kleuren. Ook de 2 andere truien vind je nog in andere kleuren op de website. Alle truien zijn telkens beschikbaar in 2 maten ene M en L. Zelf heb ik in alle kledingstukken een M genomen. Ik draag meestal een maat 40 maar heb toch gemerkt dat de kledingstukken groot vallen daarom kies ik liever voor de kleinere maat.


Hier kan je alvast de geel / groene trui shoppen.

Hier vind je die trui in het rood / roos.

Hier vind je die trui in het wit.


De roze en kakhi trui zijn helaas uitverkocht op de website maar wel vond ik deze soortgelijke trui terug in het okergeel.

Klik hier voor de okergele trui.

Hier diezelfde trui in het grijs.


Op de website vind je ook super leuke mini jurkjes zoals degene op de foto. Ik heb zelf voor dit leuke mini jurkje gekozen omdat ik de combinatie van het wit met roze super leuk vind. Ik draag het niet super vaak roze maar daar mag wel eens verandering in komen. Een echte Barbie zal ik nooit worden maar dat meisjesachtige zit er toch wel in. De jurk is wel erg kort dus zelf draag ik hem liefst met een panty. Zo kan je hem combineren met een botje of een paar sneakers. Zelf ben ik de laatste tijd van fan sock sneakers. Deze draag ik echt onder alle kleedjes en ze staan nog super leuk. Het kleedje vind je in nog 2 andere kleuren op de website, namelijk wit met grijs en wit met zwart maar toch was roos mijn favoriet! Welke zouden jullie kiezen?


Hier vind je het roos kleedje.

Hier vind je hetzelfde kleedje maar dan in het grijs.

Hier vind je hetzelfde kleedje maar dan in het zwart.


Ook zijn er midi jurkjes die ik super leuk vind overigens! Ze hebben erg leuke prints en allerlei leuke modellen. Zelf ben ik een enorme fan van slangenprint en ben ik zeker van plan om iets met slangenprint te bestellen volgende keer. Of het een jurkje gaat worden weet ik nog niet want er zijn ook super coole biker vestjes met diezelfde print. Een matchy outfit vind ik ook helemaal geweldig. Wie weet wat het volgende keer zal worden! Opnieuw bestellen doe ik sowieso, de site is super voordelig en heeft enorm leuke spullen. Ze gaan enorm mee met de mode en dat zie je ook meteen. Naast de mode items hebben ze ook super vaak nieuwe items aan spotprijsjes. Elke keer als ik ga kijken staat er wel iets in promo en hoe leuk is dat wel niet? Zijn jullie al eens gaan kijken op de website? Hebben jullie ene favoriet?Zijn jullie fan van opvallende truien?


xoxo Yana