BEAUTY: Layering scents

Voor parfum kan ik echt smelten. Voor geuren die op worden samengesteld zodat je een unieke geur hebt, smelt ik nog meer. Nu zijn zulke geuren meestal heel duur en wil ik er geen fortuin aan uitgeven. Gelukkig kwam & Other Stories met een alternatief.

& Other Stories bracht onlangs de “layering scents” uit. Zoals je op de foto kan zien is het een verpakking met 3 kleine flesjes in. De flesjes hebben een roller dopje. Zo kan je gemakkelijk de parfum aanbrengen zonder iets te verspillen. Elk flesje bevat 4ml wat het een perfect formaat maakt om mee te nemen.

Het allerleukste aan deze scents is dat je ze kan opbouwen tot je zo aan je eigen persoonlijke parfum komt. Je kan ze alle 3 gebruiken maar ook een combinatie van enkel 2 geuren. Ook gaat het nog verder, je kan van de ene geur meer op doen en van de andere een heel klein beetje om een subtiele ondertoon te krijgen. Laat je vooral gaan zou ik zeggen.

De 3 geuren zijn:

Leather Haze

Vanilla Satori

Mocha Bloom

Ik ben vooral fan van de combinatie Vanilla Satori met Leather Haze maar hé, iedereen zijn ding! De scents komen op €25 en kan je shopping in de & Other Stories winkel of webshop.

Kende jij layering scents al?

xoxo Yana