Het is al 1 jaar ons huisje!!

Ik kan bijna niet geloven dat het al februari 2019 is. Exact een jaar geleden kochten wij samen ons huisje. Nu na een jaar wordt het tijd om jullie er wat meer over te vertellen. Enjoy!

In december 2017 zijn we beginnen zoeken. Al snel botsten we op dit huis. Thomas was meteen verkocht en ik eigenlijk ook. Het had een grote living en dat wouden we heel graag. Voor ons was de keuze van kopen snel gemaakt. We hebben een goede relatie en wouden echt een toekomst uitbouwen samen. Nadat we echt een huis hadden gevonden waar dat kon wisten we zeker dat dit huis van ons moest worden. Nu weet ik dat niet voor iedereen he evident is om de keuze te maken. Daarom wil ik jullie graag voorstellen aan de AXA app. Hierin kan je een simulatie maken waarna de app je zegt wat je best kan doen in jouw financiële situatie, kopen of huren. De app is super gebruiksvriendelijk en alles gaat heel snel. Zo hoef je niet al te veel tijd te verspillen aan dit en kan je op zoek gaan naar je droom stekje In het begin zijn we nog even gaan rondhoren bij verschillende banken. Om hier enige tijd voor te hebben en het huis niet kwijt te zijn, hebben we een bod met opschortende voorwaarden gedaan. Zo hadden we tijd genoeg om alles goed uit te zoeken. Na vele gesprekken bij banken en duizenden afspraken vonden we de perfecte bank. Wat mij betreft is een goede rentevoet belangrijk maar ook een fijne bankdirecteur is altijd belangrijk vind ik. Zo ben ik altijd gerust dat als ik veagen heb, ik bij iemand terrecht kan. Nu een jaar later wonen we super gelukkig in ons huisje en zijn we nog lang niet van plan om weg te gaan!

Hebben jullie plannen om te kopen of huren? Check dan zeker de Axa app. Die vertelt je wat je best kan doen in elk geval. Super handig!! xoxo Yana