BEAUTY: Eerst indruk Make Up Factory

Onlangs kreeg ik een berichtje van het merk Make Up Factory met de vraag of ze mij enkele producten mochten opsturen. Ik kende het merk niet maar het zag er veelbelovend uit dus heb ik ja gezegd. Benieuwd wat ik van de make-up vind? Enjoy!

Het eerste product was naar mijn mening ook het mooiste van uiterlijk. Dat was de blush. De blush heeft een mooie zilveren verpakking. Wanneer je hem beter bekijkt zie je dat de blush uit 3 kleuren bestaat en er een borsteltje bij zit. Zelf ben ik niet echt een fan van het borsteltje en gebruik ik liever een volwaardige make-up kwast. De drie kleuren zijn super fijn aangezien je zelf kan kiezen hoe je ze liefst op brengt. Deze blush geeft je tal van mogelijkheden voor een kleine prijs.


Naast de blush zat er ook een lipstick in het paketje dat ik ontving. De lipstick heeft een matt zwarte verpakking. Het leuke hieraan is voorat dat het een magnetische sluiting is. Hier hou ik echt van. De lipstick komt in 10 heel mooi draagbare kleuren. Alle 10 de kleuren zijn semi-matt. die zorgt er voor dat de lipstick iets langer blijft dan een gemiddelde lipstick maar toch heel aangenaam aanvoelt op de lippen. Wat vooral een pluspunt is dat ze parabeen vrij zijn!

Vervolgens is het tijd voor de wenkbrauwen. Make Up Factory heef teen ultrastay brow cream. Een creamy wenkbrauw product dat je best aanbrengt met een heel fijne kwast. Zo kan je heel precies te werk gaan en haartje per haartje tekenen. De Ultrastay brow cream komt in 3 kleuren: Hazelnut, Dark brow en Ash Brown. Zelf heb ik Dark brown aangezien mij haar ook donker bruin is.


(Ps: is de verpakking niet prachtig???)

Last but not least moet de make-up nog afgewerkt worden en hoe kunnen we dat beter doen dan met setting spray? Make Up Factory heeft een Hydro Balance Fixing Spray. Deze zorgt er voor dat je huid gevoed wordt maar ook de make-up langer gaat blijven. Het gaat als waren je make-up 'vast zetten'. Best spray je een 3tal keer op je gezicht van een afstand van 30cm. De spray droogt enorm snel dus je hoeft niet lang te wachten voor je aan je dag kan beginnen. Wat ook enorm leuk is aan deze spray is dat hij echt je huid gaat voeden. Zo kan je hem ook voor je make-up gebruiken voor optimale verzorging of hem mengen met je foundation. Vergeet de spray zeker niet mee te nemen in je handtas en door de dag nog eens aan te brengen om je make-up op te frissen.


Kende jij Make Up Factory al?

xoxo Yana