BEAUTY: Labello crayon lipstick

February 4, 2019

De typische Labello lippenbalsems kennen we allemaal. Sommige lippenbalsems waren al gepigmenteerd maar nu kwam Labelle met echte crayon lipsticks uit. Benieuwd wat ik er van vind? Enjoy!

 

 

Zoals je verwacht zijn het wel daadwerkelijk lipsticks maar met de formule van een lippenbalsem en de look van een lipstick. De crayons zijn enorm gepigmenteerd maar blijven vooral verder hydrateren zoals we ook echt verwachten van het merk Labello. De crayons bevatten dan ook natuurlijke oliën die in je lippen gaan trekken om maximale hydratatie te behouden.

 

 

De crayon lipsticks komen in 3 verschillende waaronder rood, paars en peach kleurig. De drie kleuren zijn redelijk fel maar erg draagbaar. Je kan ze naar mate je wilt harder of lichter aanbrengen. Het fijne is vooral dat de rayons heel gemakkelijk aanbrengen zo heb je geen spiegel nodig en kan je het als een echte Labello aanbrengen. 

 

 

Ben jij ook zo dol op gepigmenteerde lippenbalsems?

 

xoxo Yana

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow me on social media

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Snapchat Icon
  • White LinkedIn Icon