BEAUTY: Claudia Schiffer Make-Up

Ik heb er al meermaals over geschreven, gepost en verteld maar ik blijf een enorme fan van de Claudia Schiffer x Artdeco make-up. Ze is altijd heel kwalitatief, goed van prijs en de verpakking is prachtig. Nu hadden ze speciaal voorde feestdagen een party collectie uitgebracht. Ik kom er wat later mee maar toch zou ik deze graag aan jullie tonen. Enjoy!

De feestdagen draaien om glitter en glamour en zo deze collectie ook. Er zitten 2 hightlighters in de collectie zodat je echt helemaal straalt. De ene highlighter is een poeder en de andere een liquid illuminator. Liefst gebruik ik de vloeibare onder mijn foundation en de poeder boven mijn foundation. Zo heb ik maximale highlight.


Ook zit er weer een heel chique mascara in deze collectie. De verpakking is heel mooi goud en daardoor lijkt het erg high end. Het borsteltje is met heel veel haartjes. Zelf ben ik meer fan van mascara's met kleine plastic haartjes maar deze was ook best wel fijn. Naast de mascara zijn er ook 2 lipglossen in de collectie. Een wit glitterende en een zilver glitterende lipgloss. Ze hebben een erg plakkerige finish maar glimmen echt geweldig. Dit is tegenwoordig enorm modern om te dragen.


Wat echt nieuw is zijn de oogschaduwkwasten. Deze hebben voorheen nog nooit in de collectie gezeten. Er zijn er twee verschillende die elk een eigen functie hebben. De ene helpt je oogschaduw aan te brengen en de ander helpt je blenden. Zo kan je voor de perfecte ooglook gaan.

Ben jij ook zo een fan van glitter in je make-up?

xoxo Yana