BEAUTY: L'oréàl feestdagen collectie


Voor de feestdagen kwam L'oréàl met een prachtige collectie. Tijdens die periode had ik het enorm druk waardoor het me niet was gelukt om het online te gooien. Nu zag ik dat de collectie nog steeds verkocht wordt dus wou ik het echt wel delen met jullie! Enjoy!Het meest opvallende product uit deze heel de collectie zijn de star drops. Dit is een vloeibare highlighter. Eigenlijk lijkt het gewoon op een flesje gevuld met goud, love it! De gouden dropjes kan je gebruiken voor je foundation of samen met je foundation zodat je een super mooie basis hebt.Een basis alleen is natuurlijk niet voldoende. L'Oréal kwam ook met super mooi lipsticks. Zoals heel de collectie zijn zij ook met sterretjes versierd. Ze kwamen met 3 kleuren die elk glittertjes bevatten binnenin. De kleuren zijn rood, paars en nude. Zo kan iedereen zijn perfecte kleur vinden.Ook zitten er 2 kleuren oogschaduw in deze collectie. De kleur stardust in Paris is mijn favoriet. Dit is een beige kleur met glitter. Deze kleur past echt bij iedere huidskleur. De tweede kleur is een paarse kleur met glitter in genaamd glitter plumpish.
Naast de oogschaduwen zijn er ook 2 glitter liners in deze collectie. Een wit glitterende liner en een blauw/groen glitterende liner. De glitter liners zijn super leuk als extraatje. Al vind ik ze zelf iets minder aangezien je er geen mooie lijn mee kan maken.Wat ik wel echt een topper vind is de top coat glitter mascara. Dit had ik nog nooit gezien. De bedoeling is dat je je eigen mascara aanbrengt en vervolgens deze topcoat bovenop. Best breng je maar 1 of 2 laagjes aan anders begint je mascara te klonteren. Je wimpers krijgen zo een subtiele glitter die leuk is voor elk feestje. I love it!


De volledige collectie van L'Oréal vind je hier op de Bol.com website.
Zijn jullie ook zo dol op glitter make-up?


xoxo Yana