BEAUTY: Barnängen products

Enkele maanden geleden stelde ik jullie het merk Barnängen al voor. Het was helemaal nieuw in België en sloeg meteen aan. Nu komt het merk steeds met nieuwere geuren. Het Zweedse merk stuurde me enkele producten op om de winter goed door te komen. Benieuwd naar?

Zo stuurden ze me 2 douchegels op van de Pure lijn en een douche en bad gel in de geur Berry Boost. De pure lijn komt van het typische Scandinavische minimalisme. Ze willen de link leggen met het 'pure' schoonheid. Alles wat puur is en echt vinden ze geweldig. Zo hebben ze de geuren zo puur mogelijk gemaakt om er echt van te genieten. Wat ik het leukste vind is dat deze producen zonder parabenen, sulfaat en toegevoegde kleuren zijn.


De douche en bad gel is van de Nordic Rituals lijn. Deze lijn is gebaseerd op typisch Zweedse rituelen. Deze zijn ook afgewerkt met een metalen dop ipv een plastic dop. Dit geeft het product een luxueuzer gevoel. Al is de geur van beide reeksen echt geweldig! Ook deze reeks is zonder parabenen.

Naast de douche producten stuurden ze me ook handcrème. Deze heb ik echt vaak nodig in de winter. De handcrèmes van Barnängen zijn ook parabeen en sulfaat vrij en voelen heel aangenaam aan. De textuur voelt een beetje als zijde aan en ze ruiken echt awesome!

Je kan de producten van Barnängen shoppen bij Di of de Delhaise. Leuk is dat ze super betaalbaar zijn. Zo komt de handcrème op €3,74 en de douchegel op ongeveer €4,50

Kende jij Barnängen al?

xoxo Yana