BEAUTY: Hoe overleef ik de winter

We zitten er midden in (ook al zou je het niet zeggen), de winter. Hij is een tijdje geleden effectief begonnen en zelfs 2019 hebben we nu ingezet maar hoe overleeft mijn huid de winter nu echt? Ik deel graag mijn beauty musthaves zodat mijn huid ook echt gaat stralen in deze koude periode.

Vroeger moet je er kilometers voor rijden maar nu kan je TonyMoly gewoon halen bij Planet Parfum. Zij zijn de enige die het in België verkopen. TonyMoly is en Koreaans merk. In Korea staan de vrouwen bekend om hun heel gave tot bijna perfecte huid. Dit masker met tomatenextraxt zou wel eens kunnen helpen om die huid te evenaren. Er zitten blijkbaar enorm veel antioxidanten in tomaten die je huid gaan beschermen tegen Uv stralen, vervuiling en vrije radicalen. Dit masker kan je hier shoppen voor €5,90.

Nadat we het maskertje er na 20 minuten hebben afgedaan is het tijd om ons geschikt goed in te smeren tegen te koude. Annayake staat enorm bekend om zijn goede verzorging dus kon onmogelijk ontbreken. Deze crème zorgt er voor dat je niet alleen de koude maar ook de tijd gaat bestrijden dankzij de Katrizen die er in zit. Deze gaan in elke rimpel een soort genezingsproces op gang brengen. Zo gaat de huid weer weerstand bieden tegen koude temperaturen en UV stralingen. Zo is deze crème ook echt geschikt tijdens het skiverlof. Je kan de Annayake CRÈME REDENSIFIANTE ANTI-RIDES hier online shoppen voor €128.

Ook je wimpers zien af van dit koude weer en kunnen afbreken. Talika heet hier een oplossing voor gevonden. De Lipocils Expert Collector bestaat reeds 70 jaar en is een wimperverzorging die er voor zorgt dat je wimpers ongeveer 2,5 mm langer worden op 4 weken tijd. Het gaat ook de sterkte van je wimpers bevorderen waardoor de kans op afbraak heel klein is. Je kan het serum hier shoppen voor €40,90.


Tijd om onze handen en voeten te beschermen. Het huismerk van Planet Parfum heet Close, hun lijn is ernom uitgebreid en zo hebben ze ook de Tip-Top Flip-Flop crème. Deze is ideaal om je handen, nagels en voeten te verzorgen. De hoofdingrediënten zijn karitéboter, macadamia-olie, jojoba-olie en extracten van ginkgo biloba en ginseng. Deze zorgen er voor da tje huid niet droog aanvoelt en je nagels niet splitten. Je kan de crème hier shoppen voor €19,90.

Ben jij je huid goed aan het beschermen?

xoxo Yana