FASHION: Mijn Terra di Siena favorieten

Onlangs ontdekte ik het leuke merk Terra di Siena. Het is een heel betaalbaar kledingmerk dat helemaal mee gaat met de mode. Ze hebben unieke fashionable stuks voor een hele goed prijs en daar ben ik eens tussen gaan kijken naar mijn favorieten. Benieuwd?Het leuke aan dit merk is, is dat het Belgisch is! Je ziet wel de Italiaanse touch die ze er aan proberen geven en die combinatie is geweldig, zo worden de kleren allemaal geproduceerd in Firenze. Het merk is opgericht in de jaren 90 en brengt WEKELIJKs nieuwe modellen uit. Zo kunnen ze heel gemakkelijk inspelen op de mode en blijven ze niet stilstaan. Zij vinden vrouwelijkheid heel belangrijk en dit is dan ook echt de rode draad in elke collectie


Mijn nummer 1 favoriet stuks was ongetwijfeld de mosterd gele teddy jas. Deze is super schattig en de kleur is helemaal in dit seizoen. Het is echt een jasje dat ik voorheen nog nooit had gezien en daar hou ik wel van. Zo voel ik me een beetje uniek. Met deze leuke teddy combineer ik graag een geruite broek. De broek is iets klassieker n die combinatie vind ik geweldig. Ik vind het leuk om toch een soort van patroon in de broek te hebben zodat de look niet te saai wordt.Terra di Siena wordt momenteel is meer dan 60 boetieks verkocht. Je kan al hun verkooppunten hier vinden. Het zijn er echt meer dan je denkt en ze zitten over heel Vlaanderen verspreid. Ook kan je het online kopen op de webshops van deze winkels. Ik ben alvast een grote fan van het merk en ben benieuw wat jullie er van vinden!


Kende jij Terra di Siena al?


xoxo Yana