BEAUTY: Rimmel Scandaleyes Wow Wings

Rimmel London is echt enorm hard aan het werken aan de uitbreiding en vernieuwing van zijn lijn. Ik vertelde jullie al eerder deze maand over hun glitter eyeliners maar nu kwamen ze ook met een nieuwe mascara, de Scandaleyes Wow Wings. Benieuwd wat ik daar van vind? Lees snel verder!Deze mascara zorgt er voor dat je wimpers volumineus zijn. Dit wil zeggen dat het niet persé op de lengte van je wimpers gaat werken maar dat de wimpers voller gaan lijken en alle haartje mooi uit elkaar gaan liggen. Vaak heb ik met andere mascara's dat het lijkt alsof ik maar 5 haartjes heb op min wimpers omdat alles tegen elkaar plakt en met deze mascara lijkt het alsof ik er veel meer heb an dat ik er heb aangezien het borsteltje zo is ontwikkeld om zelfs de dunste en kleinste haartjes afzonderlijk te houden.

Ook de tekstuur van de mascara vind ik heel belangrijk. Deze ziet er niet korrelig uit en is eigenlijk best vloeibaar op de ogen. Het is enorm gemakkelijk om het aan te brengen met het siliconen borsteltje. Wat heel uniek is aan deze mascara is dat het een tweezijdig borsteltje heeft. Twee soorten borstelharen die zorgen voor maximaal effect op je wimpers. Zo heb je aan de ene kant haartjes die als een waaier van kort naar lang gaan, deze zorgen voor de perfecte wing wimper en aan de andere kant heb je kortere haren die er voor gaan zorgen dat alle wimpertjes mooi uit elkaar blijven.

De Scandaleyes Wow Wings mascara is te koop bij Di of online op hun webshop voor €15,49.

Ben jij ook dol op volumineuze wimpers?

xoxo Yana