FOOD: Ferrero verrast je met kerst

We gaan nog wat verder met de blogs in thema van kerst. Jaja er komt nog veel aan maar nu wil ik het graag met jullie hebben over iets lekkers. De Ferrero familie stuurde een leuk pakje naar me op met verschillende cadeautjes uit hun selectie. Ik moet eerlijk toegeven dat ik verrast was want de helft ha dik nog nooit gezien. Daarom wil ik dit graag met jullie delen en wie weet heb je zo wel een tip om iemand iets lekkers te geven want het ziet er niet alleen mooi uit het is ook nog is lekker! :)

Het eerste wat me meteen opviel was de Maxi Max. Een leuk setje waar een teddy beer in zit en vele verschillende kinder snacks. zo zit er een bueno, maxi en nog veel meer. Een leuke mix met nog een schattig knuffeltje voor achteraf.Daarnaast zitten de chocolade mannetjes er in. Zo is er het typische kinder kerstmannetje en van Ferrero Rocher is er een soort van sneeuwpop. Deze zijn de meest standaard die er bij zitten maar blijven wel heel lekker. Ze zijn de favoriet van mijn vriend :-)En dan zijn we bij de Schoko-bons aangekomen. Love ut. Ze zijn bijna alleen te koop tijdens de kerst- en paas periode en ik moet ze altijd opnieuw hebben! Ze zijn echt lekker voor jong en oud en bovendien super leuk om op tafel te zetten in een kommetje. Het zakje is iets minder chique maar de inhoud telt voor 2!Ferrero Rocher heeft ook een leuk kerstboompje gevuld met hun lekkere bonbons. Dit boompje had ik voorheen nog nooit gezien maar vind ik wel suuuuper leuk. Het doet echt meteen denken aan de feestelijke periode en dat goud maakt het wel extra classy!Naast het leuke boompje heeft Ferrero Rocher ook de Grand versie. Die ziet er uit als een méga grote Ferrero Rocher. Wel een beetje bedrieglijk want binnenin zitten gewoon 2 kleine praline ipv vulling. Het omhulsel is wel hetzelfde als dat bij een echte Rocher.Er is ook een familie pak de Ferrero Collection. Hierin vinden we 3 verschillende varianten van de Ferrero family. Deze is super leuk om cadeau te doen aan een echte liefhebber. Hij kost wat meer maar mag ook echt gezien zijn.Mijn all time favorite. De Raffaello!!! Ik ben dol op coco's en de creamy vulling met volledige hazelnoot. Deze verpakking ziet er ook echt als een super mooi cadeautje uit onder de kerstboom. Zalig hoe mooi de chique de stik is en het witte doosje. Als je het label er af haalt kan je nauwelijks zien dat het Raffaello is!Wat is jouw favoriet van de Ferrero familie?

Mijne absoluut de Raffaello en Thomas gaat voor de chocolade mannetjes..


xoxo Yana