FASHION: Perfect Christmas PJ's

Kerst is er bijna in het land en cosy pj's zijn dan echt een must, toch? Ik zoek mij elk jaar een leuke schattige pyjama of loungewear pakje dat ik heel de winter door gezellig kan dragen. Dit jaar vond ik mijn pakje bij Hunkemöller. Benieuwd?Hunkemöller heeft voor kerst en nieuwjaar verschillende pyjama's, zelfs voor honden!! (Kan je nagaan hoe enthousiast ik ben?) Dit jaar heb ik vakantie tijdens de kerstperiode dus ging ik deze keer voor een leuk loungewear setje. Je zag hem misschien al op mijn Instagram. Dankzij Hunkemöller mocht ik jullie ook blij maken met zo een leuk loungewear setje. Je kan trouwens nog altijd meedoen met de giveaway want die loopt tot 25/12/2018.


Naast dit loungewear setje en de leuke sloefen kan je dus veel meer leuke dingen vinden op de website van Hukemöller.

xoxo Yana