De eerste kerst in ons eigen Huisje

We wonen nu sinds Mei in ons eigen huisje en nu kwam December maar dichter en dichter bij. Zelf ben ik dol op kerst en vooral op de sfeer die errond hangt. Al die lichtjes overal en de gezelligheid van de kerstmarkten wou ik naar ons huisje brengen dus versiering was een must. Ik ging langs bij tuincentrum Rijmenants in Massenhoven om alles uit te kiezen en guess what, ik heb mijn droomboom nu in mijn living staan. Benieuwd?Ik wou heel graag een neppe boom. Persoonlijk ben ik geen grote fan van echte bomen omdat de naalden snel afvallen en omdat hij niet symmetrisch is. Daarom ging ik voor een neppe boom van 2m35 centimeter want ja, het mocht best impressionant zijn vond ik. Toen we ede boom hadden gevonden was het tijd om op zoek te gaan naar onze versiering. Aangezien rood onze accentkleur is over heel het huis sprak het voor zich dat er ook rode kerstversiering in moest. Deze wou ik combineren met ijzig wit. Ons huis is vrij modern waardoor er alleen maar koele kleuren te vinden zijn. Vandaar mijn keuze voor ijzig wit ipv warm wit.Over de kleuren was ik helemaal zeker maar nu was het nog zoeke naar de perfecte versiering. Ik wou uiteraard enkele standaard witte en rode ballen hebben , zo heb ik 2 gigantische pakken met 41 ballen in verschillende maten gekocht in het wit en in het rood. Deze pakken zijn echt super handig. Toch wou ik enkele eyecatches in de boom zoals kerstrozen. Kerstrozen ogen altijd zo mooi dus daar heb ik er 5 van genomen. Naast de kerstrozen zag ik dat vele bomen versiert waren met rode besjes. Die heb ik ook meegenomen en tussen de takken gestoken. Deze vullen echt heel mooi op en zijn gemakkelijk te gebruiken.Uiteraard zou ik het niet zijn als er niet toch wat speciaal in hong. Ik heb 5 paar vleugels uitgekozen die ik heel leuk vond. De vleugels vallen wel op maar dat mag echt wel! Daarnaast heb ik ook voor vogeltjes gekozen die zie je ook rondfladderen als je goed kijkt. En last but not least hebben we 3 speciale 'ballen' gekozen. Een moto, een volkswagen busje en een auto. Allemaal in het rood. Dit allemaal samen vormt echt het perfecte geheel.Ik kan bijna niet uiten hoe blij ik ben met mijn kerstboom. Ik wou dat hij er heel het jaar door kon blijven staan. Op mijn Instagram is hij dan ook heel uitgebreid te bewonderen en dat zal zo nog wel even zijn!Ben jij ook zo dol op kerst?

xoxo Yana