BEAUTY: Jafra review

Al een tijdje test ik de Jafra producties één voor één uit. Ik vind ze heel vernieuwend en fijn om mee te werken. Nu dat de feestdagen er aan komen leek het me de perfecte gelegenheid om er nog eens een paar producten op een rij te zetten. Via de website van Nuran Sert (een van de Jaar verdelers). Benieuwd wat ik er van vond?


Ik testte de dag en nacht crème en de cleanser voor normale huid. Mijn huid is over het algemeen niet droog nog vettig daarover verkies is producten voor de normale huid. De nachtcrème was een heel dikke crème maar naar mijn gevoel wel goed voor de winter. De dagcrème is iets lopender maar best nog dik voor een dagcrème. Dit lijkt me dan ook echt geen geschikt gamma voor mensen met een vette huid. Voor een droge tot normale huid lijkt het mij dan weer ideaal. Ik moest er vaak op letten da tik het niet te veel smeerde op mijn wangen maar net meer op mijn voorhoofd aangezien mijn wangen iets vetter zijn van huid.


Verder testte ik de toner voor de gevoelige huid. Tijdens de winter gaat het meestal net iets beter met mijn huid maar tijdens de zomer is deze erg gevoelig. Een toner is heel belangrijk want deze zorgt ervoor dat je crème beter en dieper gaat intrekken in je huid. Deze toner heeft een neutrale geur en voelt heel normaal aan op de huid. Zeker een aanrader.


Daarnaast kwam Jafra ook met iets helemaal nieuws. Een kaars! De kaars ruikt echt naar een schoonheidsinstituut vind ik, heel clean en ontspannend. Dit komt door de gember en het zeewier waarnaar het ruikt. Heel leuk als je eens even wilt genieten van wat rust tijdens deze drukke periode.Het laatste product dat ik testte is een zwart oogpotlood. Ik heb erg waterige ogen van mezelf waardoor oogpotloden snel vervagen als ik ze op mijn waterlijn smeer. Maar als ik ze op mijn ooglid smeer, blijft het wel goed zitten. Het oogpotlood van Jafra leek in eerste instantie een vrij droog potlood te zijn maar schijn bedriegt zeggen ze wel is. Het potlood was heel makkelijk om mee te werken maar niet te gel achtig waardoor je het op je waterlijn kan gebruiken maar ook rondom je oog. De kleur is diep zwart wat ik wel fijn vind bij een zwart oogpotlood want vaak zie je hier dat de kleur meer neigt naar grijs. Verder is het een potlood om te slijpen waardoor je het optimaal kan benutten.

Heb jij al eens een Jafra product getest?

xoxo Yana