BEAUTY: L'Oréal Paris x Isabelle Marant

Toen ik het nieuws hoorde was ik super enthousiast. Zo had enkele jaren geleden al een samenwerking met modeketen H&M maar nu staat er een beautymerk op dat lijstje van samenwerkingen, L'Oréal Paris! Hoe zalig is dat. Beauty gigant L'Oréal staat gekend om zijn kwalitatieve maar betaalbare producten waar ik zelf ook een enorme fan van ben. Benieuwd naar de collectie? Enjoy!

De collectie in België bestaat uit 3 verschillende producten. Ik zeg duidelijk België aangezien er in Nederland bijvoorbeeld meerdere producten zijn uitgekomen. Dit is erg afhankelijk van de bevolking en wat zij meestal gebruiken. In België kwam L'Oréal x Isabel Marant met een highlighter, lipsticks en een lipgloss. De lipgloss heeft een erg opvallende roze kleur. Op je lippen is die iets minder opvallend. Het gaat je lippen voller en gezonder doen lijken maar dat met een rode glans. Love it. Gloss is heel erg in momenteel dus ik ben alvast een voorstander.

Naast de gloss kwamen ze ook met een cream highlighter. Om heel eerlijk te zijn verschiet ik er een beetje van dat dit een highlighter is. Het is heel mat, geen glans of glitter en verdwijnt bijna op de huid. En wat ik dacht bleek ook zo te zijn. Op mijn huid had dit nauwelijks effect en was het nauwelijks te zien. Helaas ben ik dan ook geen fan van de highlighter. Nu weet ik niet hoe het op een iets donkerdere huid zou zijn maar voor bleke huidjes raaide het af.

Als laatste zijn er nog de lipsticks. Ik denk dat iedereen heir het meest naar uit keek. De typische L'Oréal verpakking maar dan dat tikkeltje luxueuzer. De lipsticks komen in 7 kleuren die heel draagbaar zijn. De kwaliteit is hetzelfde als die standaard lipsticks van L'Oréal. Met andere woorden, ze blijven heel lang, hebben een matte finish en zijn erg gepigmenteerd!


Wat nog een leuke extra is, is dat er op elke verpakking een super coole quote staat. Dit maakt het toch net een tikkeltje specialer. De producten zijn nu te koop bij de erkende L'Oréal verdelers.


Ben jij ook helemaal weg van deze samenwerking?

xoxo Yana