BEAUTY: Anastasia Beverly Hills

De naam doet me meteen denken aan perfect wenkbrauwen want daar zijn ze ook echt t bekend voor. Naast de perfecte wenkbrauw producten heeft Anastasia Beverly Hills ook veel meer! Voorheen was het alleen maar te koop online of in het buitenland maar nu kan je het gewoon kopen bij Planet Parfum. Sommige zaken hebben zelfs een echte Anastasia Beverly Hills corner. Hoe zalig?! Ik testte alvast enkele producten uit.

Sinds enkele jaren komt Anastasia Beverly Hills ook met super mooie highlighter palletten. Hun recentste pallet is het Moon Child pallet. Zoals je wel kan vermoede is het futuristisch. De kleuren gaan van grijzig, naar blauw en ijzig. De namen zijn dan ook perfect gekozen.


  • Blue Ice

  • Star

  • Purple horseshoe

  • Pink Heart

  • Lucky clover

  • Blue moon

Het pallet bestaat dus uit 6 kleuren in tegenstelling tot hun vorige palletten die uit kleuren bestonden. De Pigmentatie van de hightlighter is ON-GE-LO-FE-LIJK. Zelfs de zachtste kleur heeft een geweldig pigment. Ze hebben een poederige textuur maar deze is wel gemakkelijk om te blenden. Mijn favoriet is de Purple horseshoe omdat deze me echt doet denken aan een sterrenhemel.

Het pallet komt op €49,90 en kan je bestellen op de site van Planet Parfum.

Zoals ik hierboven al zei, staan ze vooral bekend om hun wenkbrauw producten. Daarvan moest ik er dan ook een testen; de clear brow gel of de transparante wenkbrauw gel. Deze zorgt er voor dat je wenkbrauwen mooi blijven zitten zoals jij wilt zonder extra kleur toe te voegen. Het borsteltje lijkt op een mascara borstel en is daarom heel gemakkelijk in gebruik. Je gaat er mee door je wenkbrauwen alsof je ze kamt. Zo krijg je de perfecte vorm die bij je gezicht past en blijft deze een hele dag in model.


Zelf gebruik ik een poeder onder deze gel om de kleur van mijn wenkbrauwen wat te benadrukken en een mooie vorm te tekenen. Daarna gebruik ik de gel zodat er zeker geen haartje naar de andere kant gaat staan want dat heb ik soms wel voor als ik in mijn ogen wrijf. Wie niet, toch ? :-)

De clear brow gel kan je voor €28,90 kopen bij Planet Parfum of op hun website.

Ben jij ook dol op Anastasia Beverly Hills make-up?

xoxo Yana