BEAUTY: Rimmel London WONDER'SWIPE

Ik ben all over glitter. Het mag van mij overal liggen, zijn, blijven en dat op mijn haar, benen, armen maar vooral ogen. Rimmel London kwam een tijdje geleden met de Wonder'Swipe and guess what? Het is een glitter eyeliner en oogschaduw in één en dat wil zeggen dat het tijd is voor een review. Benieuwd?

Rimmel London is deel van de Coty groep waaronder ook Bourjois behoort. Ze staan bekend om hun innovatie en durf. Twee zaken die we hier ook zien terugkomen. Het product is volledig nieuw op de markt en zo benadrukken ze de innovatie. Aangezien het om een heel segment van glitter liners gaat in het paars, oranje, geel groen, blauw, ... zien we hun durf er in terugkomen. Het leuke aan deze eyeliner is dat je hem zachtjes kan uit wrijven waardoor het een glinsterende oogschaduw wordt. Het is subtiel maar wel een leuk extraatje.

Het gamma bestaat uit 15 uiteenlopende kleuren. Je kan bijna zeggen dat heet op een regenboog lijkt. De dop verraad telkens de kleur. Wat leuk is, is dat er ook enkele basis kleuren in zitten zoals donker grijs, bruin en goud en zilver voor de feestdagen. Verder kan je nog wat zotter doen tijdens de feestelijke periode met een blauwe, groene of zelfs roze eyeliner.

Wat ik voorral heel leuk vind is dat de eyeliner op zich een metallic effect heeft. Wanneer je dit gaat uitrijven krijgt het een glitter effect op je ogen, iets helemaal anders! Zo vind ik het geweldig om de 2 soorten te combineren. Ik wijf er eerst eentje uit op mijn oog en daarover zet ik een metallic lijntje. Het lijntje is heel gemakkelijk aan te brengen dankzij het heel fijne borsteltje van de Wonder'Swipe. Je kan heel gedetailleerd te werk gaan.

Na het testen van de eyeliner bleek al snel dat die lang ging blijven zitten. Gemiddeld een 10-12 uur moest ik er niet naar om kijken. Naast de goede kwaliteit heeft Rimmel London ook weer gescoord met de namen.

#001 Slay

#002 Instafamous

#003 Ballin’

#004 So Savage

#005 Yassss

#007 Crave Me

#008 Crush on You

#009 Mega Hottie

#010 Cool AF

#011 Don’t Be Shook

#012 Kha-Ching

#013 Front Stage

#014 Fashun

#015 Lock ‘N’ Loaded

#016 Out Out

Cooler kan niet toch? Een dikke 10/10 wat mij betreft.

De Rimmel London Wonder"Swipe heeft een adviesprijs van €10,99 en is sinds begin November verkrijgbaar bij alle geautoriseerde Rimmel London verkooppunten.

Ben jij ook zo een fan van metallic eyeliners?

xoxo Yana