BEAUTY: Zoella body products

Wie een echte fan is va YouTube kent Zoella ongetwijfeld. Zoella is al enkele jaren heel actief als YouTubester in Engeland. Ze maakt Engels talige filmpjes over beauty, lifestyle, home, ... Naast youtube kan je Zoella ook kennen van haar blog waar ze alles deelt. Een dikke 3 jaar geleden kwam Zoella op de merkt mer beauty producten en die zijn nu ook te koop in België!

Een hele tijd geleden kwam Zoella met alleen parfum en body lotion. Nu is de volledige collectie heel breed en kan je bijna elk verzorgings product dat je je kan inbeelden terugvinden in haar lijn. Zo testte ik 3 nieuwe producten van haar zomer lijn. Dee body wash, body sorbet en een bath milk.

De body wash is een heel aangename douchegel die hydrateerd. Het is verrijkt met tropisch geurend kokoswater en lychee-extract voor een douche barstensvol energie! Net zoals de douchegel is de body sorbet ook hydrateren. Het is een lichte gelformule die ook verrijkt is met kokoswater en glow-stimulerende lychee-extracten. De formule is heel zacht maar niet al te vloeibaar. Het voelt heel verkoelend aan. Zelf zet ik een sorbet graag in de koelkast zodat het extra verkoelt als je je bene insmeert, al dat dat tijdens de winter niet echt nodig is.

Daarnaast is er ook nog de lagoon love bad melk. Hier had ik nog nooit van gehoord. Ik verwachtte dan ook een soort van witte vloeibare substatie wanneer ik het zakje open maakte maar eigenlijk was het gewoon eensoort van poeder. Het poeder lost op tot een heerlijk ontspannende melk. Je bad kleur wit en ruikt zalig naar kokos en lychee. Beter kan niet, toch? Het zakje komt op €2,99 en is voor eenmalig gebruik.

Ik ben echt verrast dat de producten van Zoella naar België zijn over gewaaid.De producten zijn allemaal te koop in de Di winkels en via hun website. Als beautyblogger vind ik het super leuk om te zien dat zulke samenwerkingen echt groot worden. Zelf hoop ik stiekem ook ooit een lijn te hebben. Wie weet wat de toekomst brengt! :-)

Kende jij Zoella al?

xoxo Yana