BEAUTY: Victoria's secret beauty products

Hi Victoria, is that you? Toen ik ze zag liggen in de winkelrekken van Di werd ik helemaal gek. Normaal schaf ik mijn voorraad aan op de luchthaven want daar is de enige Victoria's Secret winkel in België maar nu kan ik ook naar mijn Di winkel en hoef ik niet meer te wachten tot ik nog eens op reis ga. Zalig toch?Om dit nieuw merk bij Di te vieren stuurden ze me 2 producties op. De Temptation hand en body cream en de Rush body mist. Zoals de meeste wel weten heeft Victoria's Secret verschillende geuren en lijnen. Rush is een van mij lievelingsgeuren samen met Love Spel. Dit zijn frisse, bloemige geuren waarbij je je echt omdraait als je het ruikt. Dit komt door de sappige clementine en kristalheldere amber die er in zit. De Rush bodymist wordt vaak gebruikt als parfum. Je kan het op je hele lichaam sprayen en ook op je kleren. De mist blijft ongeveer 8u lang hangen, dus dat betekend 8u puur genot!


Naast de bodymist kreeg ik ook de Temptation hand en body crème. Niet alleen de verpakking maar ook de geur doet wegdromen naar de fashion shows van Victoria's secret mt hun angels. De crème ruikt naar een heerlijk floraal parfum van cactusbloesem en groene appel. De crème voelt als een lotion aan omdat die iets vloeibaarder is maar is heel fijn op het lichaam.

Wat vooral heel leuk is aan deze producten is dat ze geparfumeerd zijn. Je hoeft zelfs geen parfum mee op te sprayen want deze geur ruik je van ver. Deze producten komen op €12,99 en kan je bij di shoppen of op hier op hun webshop.

Jij ook zo een fan van Victoria's Secret?

xoxo Yana