LIFESTYLE: Blaadjes snoeien met Bosch

Ik ben dol op de herfst. Geloof het of niets meer de warme zomer is niets voor mij, geef mij maar de lente of herfst. Waar ik het meest van hou tijdens de herfst zijn de blaadjes op de grond en de deco thuis.Ik dook daarom het bos in om enkele leuke takjes te gaan afknippen om er thuis iets leuks van te maken. Bosch stuurde me onlangs de Bosch EasyPure op. Dit is een elektrische schaar die je helpt snoeien. Geen 1 tak zou nog “te” dik mogen zijn.
De bedoeling is dat je de snoeischaar oplaad door middel van de oplader die mee geleverd wordt. Het duurt ongeveer een uurtje voor het volledig is opgeladen. Wanneer je begint te snoeien en de takken zijn dun genoeg ga je niet merken dat je met een elektrische schaar werkt. Pas wanneer je een iets dikkere tak wil doorsnijden, die niet zo lukken met een gewone snoeischaar, merk je het verschil. De schaar gaat uit zichzelf een soort van elektrische bewegingen maken zodat de tak doorgesneden wordt en jij er geen moeite mee hebt. De kracht die je moet zetten is ook alles behalve meer, wat wel fijn is.


Ik heb mezelf enkele blaadjes en takjes afgeknipt om et thuis iets leuks mee te maken voor in het interieur! Zalig toch?

Jij ook fan van de herfst?

xoxo Yana