BEAUTY: Sleek hightlight Copperplate

Hightlighter is de must have in make-up land. Het is niet meer weg te slaan en zo ook niet uit mijn make-up collectie. Ik wil er steeds meer uitproberen in verschillende prijscategorieën. Deze keer heb ik het sleek hightlighter pallet in de kleur copperplate wat een echt budget product is. Benieuwd of die ook goed is? Enjoy!

Zoals de naam doet vermoeden is dit pallet geïnspireerd op een coper kleur. Het pallet bestaat uit 4 verschillende highlighters die geschikt zijn voor een medium als donkerdere huid. Zelf ben ik een heel bleke dus verkies ik de highlighter links van onder en rechts van boven. De andere 2 vallen best donker uit voor mijn huidskleur. Ik kan me wel inbeelden dat wanneer je iets donkerder bent, dit perfect voor je is. Bij het palletje zit ook een borsteltje dat je helpt de highlighter aan te brengen al kan dat ook met je vingers.


De hightlighters zijn allemaal erg gepigmenteerd. Ik heb bewust de foto niet bewerkt zodat het niet bedriegt. De hightlighters zijn poeders en hebben ook een poeder finish maar met een dewy look. De wet en dewy look is super populair momenteel dus echt een must have!

Wat vooral het aller leukste is, is dat het pallet super budgetproef is! Voor €13,99 shop je het bij DI op hier in hun webshop.

Ben jij ook zo een hightlighter guru?

xoxo Yana