BEAUTY: Urban Decay - BORN TO RUN

Toen ik de preview zag van dit pallet was ik al meteen gesmolten. Als beauty geek was dit echt iets wat ik in mijn make-up stash wou hebben. Dit is het eerste pallet dat me helemaal niet doet denken aan Urban Decay. Al hun producten zijn heel girly en van metaal gemaakt mar er komt nooit iets van foto's in terug. Met born to run hebben ze een heel andere trend geraakt en die is er recht op. Benieuwd naar mijn mening? Enjoy!


Born to run staat er voor dat je heel de wereld rondreist en er in hele de wereld verschillende kleuren naar voor komen. De meest opvallende kleur in dit palet is ongetwijfeld BAJA. De kleur is een dip oranje/baksteen kleur die er echt uit springt. Dit doet me meteen denken aan de arabische cultuur en aan de zomerse dagen.Het pallet bestaat uit 21 kleuren die heel variërend zijn. Er is een perfecte mix tussen blinkende en matte kleuren waardoor je er tal van looks mee an creëren. Het absolute pluspunt is de diep zwarte kleur en de bijna witte kleur. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en vooral de donkere kleuren zijn echt heel goed zichtbaar.


Ik ben een grote fan van het pallet omdat het heel compact is om mee te reizen. Het is dun en je steekt het zo tussen je kleren en verliest geen plaats. Daarnaast bevat het echt tal van kleuren waarmee je tal van looks can creëren. De kleuren gaan echt ver, van groen, rood tot oranje en paars. Het belangrijkste vind ik dat er een zwarte kleur in zit en die zit er in! Een goede zwarte en highlight kleur zijn echt essentieel in een pallet en dat vind je hier zeker in terug. Het pallet krijgt van mij een 10/10 wat betreft pigmentatie, kleuren en design. Wat mij betreft een echte misthave dus!

Had jij het Born To Run pallet ook al op het oog?

xoxo Yana