BEAUTY: Action Make-Up - MAX&MORE

Iedereen is gek op de action dat kunnen we niet ontkennen maar hoe zit het nu eigenlijk met hun make-up? Die ziet er bijna hetzelfde uit als de Kylie Jenner of Anasatasia Beverly Hills make-up maar is wel héél goedkoop. Wat mij vooral interesseerde is hoe da kwaliteit is voor deze prijs. Ik ben de make-up dan ook gaan uittesten. Benieuwd?

Het make-up merk van action is MAX&MORE. Voor zover ik weet is het nergens anders verkrijgbaar en wordt het dus echt geproduceerd en ontwikkeld voor de action winkels in België, Nederlands, Duitsland, Oostenrijk,... (moest dat anders zijn, laat het mij dan zeker weten!). De make-up ziet er altijd heel duur en mooi verpakt uit. Soms lijkt het zelfs alsof ze make-up 'namaken' van bekende merken zoals The Balm, Mac, ... We weten nu wel dat deze bekende merken goede kwaliteit garanderen en er daarom ook een hoog prijskaartje tegenover staat maar hoe zit dat nu met goedkope producten?

Meestal zit het verschil in de verpakking. Bij duurdere merken gebruiken ze degelijke materialen zodat wanneer je iets zou laten vallen het niet stuk zou gaan of zodat het er duurder uit zou zien. Bij Mac heb je zo de metalen huls rond je lipstick, die alleen verhoogt de prijs. MAX&MORE gaat alleen mat plastic en karton werken om je mak-up producten te verpakken en designer. Je kan zo bijna dezelfde look creëren maar net iets fragielere. Persoonlijk vind ik dat dit alles er eigenlijk niet toe doet want vooral de kwaliteit van de producten is belangrijk.


Zoals je hierboven en onder kan zien heb ik de lippenstiften en lip balms geswatched op mijn hand. De pigmentatie is fantastisch. Zelfs van de lip balm die heel crèmig is en daarom de lippen niet uitdroogt is het pigment geweldig. dit ondanks dat de kleur heel licht is. Bij de lippenstift zien we een iets mattere finish maar geen uitdrogende finish. De pigmentatie hier gaat zelfs nog een stapje verder. Met letterlijk 1 keer te vegen heb je een vol gekleurde lip.


Wat leuk is aan de lipproducten is dat ze per 2 verpakt zijn. Zo heb je er eigenlijk 2 voor de prijs van 1. De kleuren kan je wel niet kiezen maar meeste zijn het gelijkaardige kleuren dat in een set zitten. Elke set is verkrijgbaar in 3 kleuren. De lipstick set komt op €0,95 en de lip balm set op €1,49.

Naast lipproducten heeft MAX&MORE hightlighter sticks. Deze hebben een crèmige textuur maar voelen achteraf vrij poederig op de huid. Ik vind dit zelf een pluspunt. Zo brengen ze gemakkelijk aan en vervagen ze niet aan te crèmig maar blijven ze net zitten omdat ze poederig zijn. De highlight komt in 3 verschillende kleuren zo kan je zelf bepalen welke kleur het meest bij je huidskleur past. Voor mij is het ongetwijfeld de lichtste kleur. Je kan hieronder de kleur op mijn hand zien, deze is iets lichter dan de stick overkomt. Moest je willen dat de highlighter nog langer blijft zitten kan je er altijd poeder overheen doen. De highlight stick komt op €0,99.

Om onze look af te werken hebben we ook oogschaduw nodig. MAX&MORe heeft quads oogschaduw. Zo heb je 4 verschillende kleuren waar je dé ideale look mee kan creëren. Mijn favoriet was die met de groen achtige kleur. Ik heb zelf groene ogen dus komt dit heel mooi uit. Wat ik persoonlijk wel een minpunt vond hier is het borsteltje. Dit is echt iets wat ik zelf nooit gebruik, het neemt veel product op en het maakt het creëren van een ooglook alleen maar moeilijker. Wat mij betreft hadden ze daar nog geld mee kunnen uitsparen! De palletjes komen in 2 kleuren deze met de groene tint en nog eentje met een paarse tint en komt op €0,99.


Action zorgt ook voor onze nagels. Het gamma is heel breed en het lijkt alsof er geen einde aan is. Ze spelen heel snel in op de trends en dat is heel leuk om te zien aan zo een lage prijzen. Zelfs de gel polish trend hebben ze opgepikt. Dit is een soort nagellak dat er gaat uitzien als gel. Let op: door het aanbrengen van de topcoat blijft de nagellak nog langer zitten en wordt het gel effect versterkt. De nagellak blinkt en heeft een iets dikkere finish. De nagellak is gemakkelijk te verwijderen met nagellakremover. De nagellak komt op €1,25 en bestaat in 3 kleuren.

Ik ben enorm verrast door de make-up. Om heel eerlijk te zijn had ik deze nog nooit gekocht in de action omdat ik dacht dat de pigmentatie de wensen ging overlaten maar dat is alles behalve. De pigmentatie van de lipsticks is bijna beter dan sommige merklipsticks die 10 pf 20x meer kosten. MAX&MORE springt heel snel op de trein, dit zien we onder andere met ge gel polish, highlighter stick maar ook hebben ze aan adventskalender! Ik ben alvast benieuwd wat het volgende is.

Heb jij al eens action make-up gekocht?

xoxo Yana