BEAUTY: NEW - Nature Box

Er is een nieuw merk in beautyland: Nature box! Een merk dat staat voor natuurlijke en duurzame producten. Ze kwamen met een lijn van shampoo's, conditioners, body lotions en douche gels. Deze 4 producten komen elk in 5 verschillende geuren. Benieuwd wat ik er van vond? Enjoy!

De geuren zijn allemaal ontstaan uit koudgeperste oliën. Zo hebben de volgende geuren: avocado, kokos, perzik, amandel en macadamia. De koudgeperste olie bestaat uit veel vitaminen, anti-oxidanten en gezonde vetzuren die je haar en huid gaan verzorgen. Wat ik meteen opvallend vond is dat de producten volledig veganistisch zijn en zelfs de plastic 25% uit gerecycleerde plastic is gemaakt. Dit is echt heel uitzonderlijk voor een beauty product.


Na alle producten te testen kon ik vooral besluiten dat alle producten heel vloeibaar zijn, goed ruiken en haar en huid voeden. Elke olie heeft zijn eigen voordelen zo zitten er in de avocado variant geen sulfaten en bij de abrikozen variant wel. Het is hier kijken naar wat je behoeftes zijn voor je lichaam. Wat wel belangrijk is om te weten dat de kokos variant wel siliconen bevat. Dit is toch iets wat vele mensen uit de weg gaan dus viel me dit meteen op.

Naast een leuke kleurrijke verpakking zijn de verpakkingen ook groot. Elke bus heeft een inhoud van 385ml en worden verkocht aan prijzen van € 4,49 tot € 6,99. Deze prijzen zijn budgetproef als je het mij vraagt!

Mijn favoriet is de abrikoos, deze ruikt geweldig voelt ook heel aangenaam aan.

Heb jij Nature Box al in de winkelrekken zien liggen?

xoxo Yana