BEAUTY: Babor Grand Cru Ampules

Ongeveer een half jaar geleden kon je op mijn blog deze blogpost lezen over de ampules van Babor. Toen stelde ik jullie het 'With Love' doosje voor wat het je gemakkelijk maakt om de ideale ampoule te vinden. Nu stel ik jullie graag een nieuwe verpakking voor de Gran Cru Ampoule Concentrates. Benieuwd?

De Grand Cru bestaat uit 7 ampoules, 2 roze, 3 witte en 2 zwarte. Exact genoeg om je huid een echte anti-aging kuur te geven op 1 week tijd. Elke kleur ampul heeft zijn eigen ingrediënten en doelstellingen. Maar samen zorgen ze voor het beste resultaat.

De roze ampule of The Pink Ampoule is de ultimate rejuvenating ampul. Deze zorgt voor een direct anti-aging effect. Het gaat diepe lijnen en rimpels verminderen. Het hoofdingrediënt van deze ampul is dan ook rozenextract. Dit zorgt voor stimulatie van vorming van collageen en de huidregeneratie. Hierdoor wordt je huid strakker en gladder. Bovendien ruikt het hemels naar rozen.


De witte ampule of The White Ampule is de ultimate radiance ampul. Deze zorgt voor een gelijkmatiger huidbeeld en een stralende teint. Hierin vinden we het extract van witte albaroos. Zo komt de roos er weer in terug en is de geur weer zalig. Wel net iets frisser als de roze variant. Dit extract gaat er voor zorgen dat de stofwisseling wordt gestimuleerd tot herstelt.

Er blijft nog maar 1kleur over en dat is The Black Ampule die voor Ultimate Skin Protection staat. Zoals de naam al doet vermoeden gaat deze er voor zorgen dat je huid beschermd wordt. Na het goed verzorgen van je huid gedurende 5 dagen is het de bedoeling dat onze huid de verzorging goed opneemt en beschermt blijft achteraf. Hierin zit ferulinezuur en rozemarijn, die gaan er samen voor zorgen dat de stamcelbescherming optimaal blijft.

In de verpakking zit ook een hulpstukje om de ampullen open te maken zonder jezelf te verwonden want het is en blijft glas! Ook zit er een gebruiksaanwijzing bij die je weer wat verder helpt. Dit volledige Grand Cru doosje komt op €49,90 en is beschikbaar in alle Baborschoonheidsinstituten en via Babor.com.

xoxo Yana