BEAUTY: Iets nieuws - Isdin

Als beautyblogger ben ik helemaal dol op het uittesten van nieuwe merken. Van Isdin had ik voorheen nog nooit gehoord, tien ik plots 3 producten opgestuurd kreeg. Ondertussen is dat al 2 maand geleden dus werd het tijd om mijn bevindingen neer te schrijven. Enjoy!

Isdin is een merk dat al 40 jaar bestaat, ze bieden oplossingen voor huidproblemen. Ze zijn een farmaceutisch bedrijf dat in 40 landen verkrijgbaar is en zo ook in België. Hier kan je het bijvoorbeeld vinden bij apotheken en artsen. De producten worden gemaakt in hun laboratorium en zijn dan ook dermatologisch getest.


Het eerste product is de K-Ox Eyes of oogcrème. Deze oogcrème is perfect voor het verwijderen van wallen of donkere kringen rond de ogen. Wat opvalt is dat het niet meteen effect heeft maar wel een blijvend effect. Na een tijd deze crème dagelijks te gebruiken krijg je een heel mooi en natuurlijke ooglook. De wallen verminderen en blijven ook weg zolang je de crème blijft gebruiken.


K-Ox Eyes - €49

Naast de oogcrème heeft Isdin ook meteen gedacht aan een gezichtscrème. Waarom ik meteen gezichtscrème zeg is omdat de crème zeker gebruikt kan worden als een dagcrème maar daarnaast ook al seen zonbescherming. De crème is dan ook ontworpen om schade van zon te herstellen en tegen te gaan. Je kan de crème 's ochtends en 's avonds gebruiken om het ideale resultaat te creëren. Let wel op dat dit een lichtere textuur is en dat je altijd een dag of nachtcrème mag gebruiken om je huid extra te voeden.


Isdin Foto Ultra - € 20,18

xoxo Yana