BEAUTY: Bourjois Fall in love

Regenweer, hondenweer, sneeuw en hagel.. maar vooral herfstkleurtjes in mijn make-up stash. Ook bourjois springt op de herfst trend. Ze breiden hun Rouge Velvet collectie uit met een Fall in love collectie. Deze bestaat uit 6 nieuwe kleuren die perfect zijn voor de herfst. De net iets donkerdere romantische kleuren. Benieuwd?
De 6 kleuren zijn bruin- tot mauvetinten. Ze zijn net iets anders dan we van bourjois gewoon zijn. Wel vinden we de rode kleur terug die weer verwijzen naar Parijs. Wat ik enorm leuk vind aan deze collectie is dat er zowel warme als coole tinten bij zitten en er zo voor iedereen iets is. Niet alleen de rode kleur doet wegdromen naar Parijs maar ook de namen:

  • #17 From Paris with Mauve

  • #18 Mauve-Martre

  • #23 Taupe of Paris

  • #25 Maca'brown

  • #26 French Opéra

  • #21 Grande RouxNet zoals de gewone Rouge Velvet collectie van Bourjois hebben ook deze lippenstiften een matte finish die blijft hydrateren wanneer je hem op hebt. Ook is de lipstick nog steeds afgerond bovenaan waardoor hij heel gemakkelijk aanbrengt. Zelf kan ik hem zonder spiegel aanbrengen, moet je kunnen als vrouw, hé!


De Fall in love collectie gaat exclusief te verkrijgen zijn bij BOL.com en is al te koop sinds begin september. Je kan ze hier terugvinden. De lipsticks hebben een adviesprijs van €15,99 maar nu zag ik dat ze momenteel aan korting staan voor maar €9,95! Snel zijn is de boodschap :-)

Ben jij ook dol op deze matte lippenstiften?

xoxo Yana