BEAUTY: L'oreal Les Chocolats

Chocolade en lipstick, wat heeft een vrouw nog meer nodig? Ik zou het niet weten hoor en l'Oréal blijkbaar ook niet. Ze kwamen met de nieuwe Ultra matte liquid lipstick Les Chocolats lijn die bestaat uit 12 prachtige kleuren lippenstift en het beste van al ze ruiken naar CHOCOLA! Benieuwd hoe ze verder zijn? Enjoy!

De lijn bestaat uit 12 herfsttinten waarvan je er 6 ziet op de foto hierboven. Ze zijn over het algemeen net iets donkerder. Vooral de bruinige tinten die op paraliné chocola lijken zien er om te smullen uit. Daarnaast is er een heel diep bordeaux en een nude kleur voor de donkerdere huidjes. Wat we nu vooral zien is dat de bruine lippenstiften heel trendy zijn en daarop heeft l'Oréal duidelijk ingespeeld.

Ook de verpakking is er boem op. Het heeft een mat gevoel en een bronze afwerking. De matte verpakking verwijst ook meteen naar de Ultra matte liquid lipstick. Zoals de naam zelf zegt is de lipstick lopend en brengt hij aan zoals de lipgloss maar wel met een matte finish. De lipstick droogt uit waardoor je lippen ook lichtjes uitdrogen. Het pigment is onbegrijpelijk goed. Je krijgt het er niet af zonder waterproef ontshminker op basis van olie. Bijwerken is dus niet meer nodig overdag en 1 laag volstaat al zeker!

Door de namen Cacao en Box of Chocolate droom ik al meteen weg van een heerlijke chocolade reep. En l'oréàl maakt het nog erger met de geur. Alle lippenstiften hebben namelijk een echte chocolade geur alsof je het aan het eten bent. De lipsticks krijgen van mij een score van 9/10. De geur is een enorm pluspunt maar ook het pigment, de langdurigheid, het design en de gemakkelijke applicator. Het enige minpuntje vind ik persoonlijk de uitdroging van je lippen maar met wat vaseline achteraf valt dat goed mee!


Ben jij ook dol op chocolade?


xoxo Yana