BEAUTY: Artdeco The New Classic

Voor het najaar kwam Artdeco met een nieuwe collectie. Een heel classy en chique collectie. Deze kreeg dan ook de naam 'The New Classic. De verpakkingen zijn voornamelijk in het zilver of zwart met zilveren details. Die geeft al de producten een luxueuze look, één die elke vrouw wel in haar make-up tasje wilt hebben. Benieuwd naar de volledige collectie? Enjoy!

Blush Couture

Het eerste product van de collectie is de blush couture. Deze blush bestaat uit 3 tinten roos met een parelachtig effect. Door de 3 tinten roos te mengen creëer je meteen een unieke kleur. Je kan de blush gemakkelijk opbouwen naar de hoeveelheid roos die jij zelf verkiest. De blush heeft een heel zachte textuur en is niet brokkelig als je er met je penseel in gaat. De blush is bovendien ook parabenen en parfum vrij zoals meerendeel van de producten van Artdeco!

Magnetic Pallet

Het tweede product is meteen het meest opvallende product. Een oogschaduw pallet genaamd het magnetic pallet. Artdeco werkt meestal met uitneembare oogschaduwpods. Zo kan je zelf je perfecte pallet samenstellen en heb je alleen de kleuren die jij echt wilt. Het pallet is zo een opvallend stuk omdat het niet open gaat zoals alle andere oogschaduw pallets. Het gaat namelijk langs de zijkant open. Zoals je op de foto kan zien is het middelste deel uitschuifbaar. Wat mij betreft een toffe innovatie!

High performance lipstick

In deze collectie vinden we ook 4 nieuwe lippenstiften met een matte finish. Bij het zien van de lippenstift zie je al meteen dat de finish mat is en dat het daarom langer op de lippen blijft dan een lipstick met glossy finish. De textuur blijft wel heel smeerbaar en zacht ondanks dat het een beetje droger is dan normaal. De reden hiervoor is voornamelijk het feit dat er mangobomen en kokosolie in de lipsticks zit. Deze zorgen steeds voor hydratatie van je lippen en gaan ze niet uitdrogen. De lipsticks zijn ook parabeenvrij en talkvrij. Artdeco voorziet ons van 4 verschillende kleuren die allemaal doen wegdromen naar herfst wandelingen in het bos. Love it!


Full mat lip color

Naast de lipsticks zijn er ook lip colors. Deze hebben ook een matte finish maar de textuur is wel helemaal anders. De full mat lip colors doen meteen denken een liquid lipsticks. Ze hebben een vloeibare, romige textuur die gemakkelijk op de lippen aanbrengt. Ook hier zijn de ingrediënten van belang om de lippen gevoed te houden. dit doen de notenolie, pezikextrac en candelliawas voor ons. Deze lip colors komen in 2 verschillende tinten die een perfecte aanvulling zijn op de lipstick kleuren.

High precision liquid liner

Aangezien het najaar officieel begonnen is mogen de iets donkerdere looks boven komen drijven. Een eyeliner kan hier niet ontbreken. Artdeco voegt een pik zwarte eyeliner toe aan het assortiment. De eyeliner heeft een heel fijne punt die het gemakkelijk maat om precies te werk te gaan en zo jou intense zwarte look te creëren.


Mijn mening

Ik zeg het elke keer opnieuw maar ik ben echt een enorme Artdeco fan. De kwaliteit is telkens enorm goed en het beste van al is dat de producten parabeen vrij zijn. De producten zijn altijd ook heel innovatief en daarom vind ik het super leuk om de nieuwe producten uit te testen. De producten zijn sinds begin September te verkrijgen bij de schoonheidsfilialen die Artdeco verkopen.


Heb jij al eens iets van Artdeco getest?


xoxo Yana