BEAUTY: Acqua Colonia herfstgeuren

De herfst is bijna aangebroken. Nog enkele dagen en het is tijd voor de herfstmake-up, herfstkleren en herfstgeuren en over dat laatste ga ik het vandaag hebben. Acqua colonia kwam met twee nieuwe geuren om de herfst goed in te gaan. Benieuwd naar de geuren? Enjoy!

De eerste geur is op basis van braambes en cacao. Deze twee elemeneten passen perfect bij elkaar. De bitterheid van cacao vult de weelderige braambes perfect aan waardoor het een frisse maar warme herfstgeur wordt. De geur ruikt heel zoet maar doet wel meteen denken aan warme avonden aan de haard. Cacao heeft blijkbaar een obeurend effect. Nu moet ik zeggen dat ik el spontaan begin te lachen als ik een chocomerk voorgeschoteld krijg. De geur zit in een heel strak en mooi flesje. Het lijkt oldschool maar dat is helemaal in.

De tweede geur is op basis van vanille en kastagne. Een vanille geur is heel doordringend en je moet er echt fan van zijn, het is een geur met karakter en de kastaje is daarvoorn weer de perfecte toevoeging. De balans van de vanille en noot geur zit perfect waardoor er rust en evenwicht wordt gecreëerd. Het is een geur die dagelijks gedragen kan worden en erg tijdloos is.

De geuren zijn verleidelijk zowel van geur als van verpakking maar het meest verleidelijke aan deze geur is ongetwijfeld de prijs. Voor een 50ml versie betaal je maar een €25,30. Vanaf eind september kan je deze geuren kopen bij zelfstandige parfumerieën waaronder Kruidvat.

Ben jij ook dol op herfstgeuren?

xoxo Yana