Ā 

FOOD: Mijn favoriete mocktail

Summer is over maar dat wilt niet zeggen dat de mocktails over zijn. Daarom zet ik voor jullie alle ingrediĆ«nten op een rijtje om de beste mocktail te drinken. Tsjieng! šŸø

Mijn favoriete mocktail is op basis van Munt en frambozen, 3 keer raden welke mocktail dat is? De rum laten we achterwegen maar het blijft wel een echte Pink Mojito. Dit zijn dan de ingrediƫnten voor de "ideale" maar moeilijke Pink Mojito:

  • 6 Blaadjes munt

  • 150 gram frambozen

  • Een halve limoen

  • 2 eetlepels Frambozen siroop

  • 1 theelepel vanille extract

  • 250 ml water

Omdat ik al deze ingrediƫnten best omslachtig vind en geen keukenprinces ben, kies ik meestal voor de simpel way en maak ik mijn Pink Mojito met de Pink Mojito Mocktail smaak van Sodastream. Wat bubbels toevoegen door gewoon op 1 knop te drukke bij de Sodastram One Touch et voila. Mijn glas staat al klaar om gedronken te worden en verder te genieten van de zomer. Cheers!

Ben jij ook een Mocktail fan?

xoxo Yana

Ā