BEAUTY: Garnier Micellair Reinigingswater

Ik gebruik altijd micellair water om mij te ontshminken. Een van mijn favoriete merken van micellair water in ongetwijfeld Garnier. Wanneer ik verteld dat ik het micellair water van Garnier met de roze dop gebruik, herkent bijna iedereen zich hier in. De roze variant is voor de gevoelige huid maar nu kwam Garnier met een blauwe versie. Deze blauwe versie is voor de delicate huid én ogen.

Wat er vooral heel opvallend is aan dit micellair water is dat er een deel blauw is. Dit blauwe deel is olie en het doorzichtige gedeelte is het micellair water. Voor het gebruiken kan je best goed schudden zodat het volledig lichtblauw wordt. Dankzij het olie gedeelte is deze reiniger ook geschikt om ogen te ontshminken. Dit kan je best niet met gewoon micellair water doen aangezien oogmake-up helemaal anders is onderbouwd en de huid rond je ogen ook andere verzorging nodig heeft. Om zo min mogelijk last te hebben van het ontshminken van je ogen gebruik je best een reiniger op basis van olie.

Net zoals alle andere varianten van het Garnier micellair water, komt ook deze versie in een 400ml formaat dat goed zou zijn voor 200 ontshminkingsbeurten. Best gebruik je het water op een watje. Zo blijft er geen vettige laag over op je huid ondanks dat er olie in de reiniging zit. De reiniging voelt heel aangenaam aan en verwijdert alle make-up super gemakkelijk. Ik merkte zelfs op dat mijn waterproef mascare vlot wegging dankzij de olie. De blauwe versie krijgt van mij dna ook een 9,5/10! Ik ben fan :-).

Gebruik jij ook het liefst micellair water om je te ontshminken?

xoxo Yana