BEAUTY: Rimmel live the London look

Onlangs ontving ik een een heel leuk en vooral mooi pakje. Rimmel London kwam met een nieuwe lijn lipproducten uit de Stay Satin Liquid Lip Laquer. Om deze lijn te introduceren, zetten ze London look nog eens in de kijker. De look werken ze af met een blush en de insta fix and matte transparante poeder.

Het gezicht van de Rimmel London look is Rita Ora. Zij staat bekend voor haar 80's looks met haar felle lippenstiften en felle ooglooks en vult daarom de collectie perfect aan.

De lippenstiften komen in 12 kleuren. Naast de typische roos-rode tinten, is er ook een heel opvallende paarse en grijze kleur tussen deze 12 kleuren beschikbaar. Elke hebben ze een leuke originele naam:

 • Take a Chill Pill

 • AsIf!

 • Shoulder Pads

 • Rad

 • Have a Cow

 • Atomic

 • Glam Rock

 • Scrunchie

 • Obsession

 • It Girl

 • Sike

 • Yuppie

De liquid lip laquer zegt al meteen genoeg. Het is een vloeibare lippenstift met een satijnen finish. De lippenstift droogt deels op maar niet volledig. Het blijft wel helemaal zitten tijdens het eten of het drinken ondanks het niet volledig droog is. De kleur vervaagt niet tijdens de dag en blijft ongeveer 6h zitten. De borstel lijkt op een lipgloss applicator en is daarom gemakkelijk aan te brengen zonder spiegel. Wat ik wel niet aanraad is om een extra laag aan te brengen na enkele uren want dan wordt het droog. Je kan best de volledige laag verwijderen en een nieuwe laag aanbrengen moest je dat willen. Alle kleuren zijn trouwens enorm goed gepigmenteerd waardoor 1 laag al volledig is.

De blushes die bij deze look passen zijn de Maxi blushes in de kleuren Sweet Cheecks (peach) en Third Base (pink). De ene blush heeft een oranje coole oranje ondertoon en de andere een coole rode ondertoon. Wel valt op dat er geen warme blush wordt toegevoegd aan deze look aangezien de lippen mogen opvallen.Doordat de 2 blushes een coole ondertoon hebben, passen ze goed bij elke huidskleur De blushes hebben een matte finish maar voelen heel zacht aan.

Om de look af te maken wordt er gefixeerd met de Insta fix & matte transparante poeder. Deze poeder zag je al eerder voorbij komen in dit blogbericht.

Ben jij ook fan van een retro 80's look?

xoxo Yana