BEAUTY: Dou my hands

Verzorgde handen zijn super belangrijk. Ik heb altijd een handgel in mijn wagen. Nu leerde ik onlangs het merk 'Dou my hands' kennen. Zij maken handgel in de vorm van een spuitbus. Super handig om mee te nemen! Ik testte de sprays uit. Benieuwd?

Ik had ooit al eens van Dou gehoord maar hand het nog nooit getest. Toen ik ze toegestuurd kreeg merkte ik meteen dat 1 van de 3 een helemaal andere verpakking had. Dit was namelijk geen handspray maar een handlotion in spray vorm. De handlotion is nog mer net nieuw in het Dou assortiment. De lotion heeft een iets vloeibaardere structuur dan de standaard handcrèmes maar dit is ook nodig om het als een spray te doen werken. Ik heb er dan ook absoluut geen probleem mee. De lotion werkt snel in en is compact om mee te nemen. De lotion is in de geur Guarana. In deze geur bestaat er ook een handspray. Guarana zijn zaadjes die in Brazilië groeien. De geur is heel subtiel maar fris.Naast de handlotion testte ik ook twee handsprays. De ginger en vanilla versie. Ginger/gember ruikt verrassend genoeg heel fris. Het heeft een lichte citrus geur en doet je meteen denken aan de zomer. De Vanille geur is net helemaal het omgekeerde. De geur is heel sterk en ruik je echt heel ver en heel lang. Ik ben zeker een fan van vanille maar deze geur was voor mij net iets te hard.

Mijn mening

De sprays zijn heel handig. Het droogt allemaal heel snel op en verspreid beter over je handen dan een gel. Momenteel heb ik ook het gevoel dat het langer mee gaat omdat je minder product gebruikt bij het sprayen. De textuur is iets lichter en vloeibaarder maar dat vormt voor mij geen probleem aangezien het heel snel droogt. De geuren zijn niet helemaal mijn ding. Ik ben vooral geen fan van de vanille geur. De gember en guarana geur zijn niet slecht maar ik mis toch een zoete geur aangezien ik hier grote fan van ben. De spray heeft een compacte en vooral gemakkelijke verpakking wat het heel gemakkelijk maakt om hem mee te nemen. Dou my hands krijgt van mij een 7,5/10 voor de sprays! De sprays zijn te koop bij de meeste apothekers voor €8,14.


Gebruik jij ook handgel?

xoxo Yana