BEAUTY: Kerastase - Aura Botanica

Een tijdje geleden konden jullie al enkele product reviews lezen van de producten van Kerastase. Ik gebruik deze dan ook heel regelmatig. Vorig jaar kwam Kerastase met de Aura Botanica lijn en dit jaar hebben ze die zelfs uitgebreid. Benieuwd wat er nieuw is? Enjoy!


De lijn bestond oorsponkelijk uit een shampoo, conditioner en 3 haarproducten die helpen je haar het gewenste resultaat te geven zo kon je kiezen voor beachwaves, krullen of sluik haar. Elk haartype had zijn eige product. Aura Botanica bevat Marokkaanse arganolie en bestaat 96% uit natuurlijke ingrediënten. De lijn bevat geen siliconen en is vooral aan te raden voor mensen met futloos haar om er weer power aan te geven. De lijn heeft een heel natuurlijke frisse en vrouwelijke geur die je lang doet nagenieten.

Wat helemaal nieuw is aan deze lijn is de wonderbare balsem voor lichaam en haar. De balsem doet me een beetje denken aan een soort vasiline. Je kan deze balsem gebruiken als een crème die vorm geeft aan je haar maar ook als verzorging voor je nagelriemen. De crème heeft een zeer vette textuur waardoor het droge plekken voorkomt maar in vettig haar ook olie achtig lijkt. Hier moet je wel mee oppassen. Voor droog haar is dit dan weer ideaal. De verpakking van het product is heel luxueus, het is een glazen potje met een zilveren deksel. Ook is het heel compact om mee te nemen zodat je het altijd bij de hand hebt.

Het laatste product in deze lijn is het haarmasker. Ook dit is specifiek gericht om je haar meer te doen stralen. Zelf gebruik ik het op 2 manieren. Als mijn haar heel droog is, hou ik er van om dit aan te brengen voor het slapen gaan en het 's ochtends uit te spoelen. Zo krijg je het beste resultaat opkortte termijn. Om op lange termijn een goe resultaat te hebben gebruik je het masker best elke keer na het wassen van je haar. Je laat het best 10-15 minuten intrekken en spoelt het nadien af.

Ben jij ook zo gek op glanzend haar?

xoxo Yana