BEAUTY: Nivea Micellar Expert

Nivea staat bekend om zijn wit met blauwe verpakking maar onlangs kwamen ze met iets nieuw: een zwarte verpakking! Het nieuwe nicea micellar expert gamma bestaat uit een micellar water, oogremover en ontshminkingsdoekjes. Al deze producten zijn op basis van Zwarte Thee en daaraan hebben ze hun verpakking te danken. Benieuwd naar het zwarte gamma? Enjoy!


Eerst hebben we het Nivea MicellAir Expert water make-up remover. Dit is de grootste verpakking en heeft dan ook identiek dezelfde grootte en formaat als de vorige make-up removers van Nivea alleen de kleur maakt het anders. Deze remover bevat geen parfum en verrwijdert met haar bi-fase formule de meest hardnekkige make-up. De remover is geschikt voor een gevoelige huid. Je hoeft niet meer na te spoelen met water na het gebruiken van deze remover.

Op de ogen gebruiken we toch andere make-up en daarom heeft Nivea ook gedacht aan een micellair oogmake-up remover. Ook deze bevat geen parfum en verwijdert zelfs waterproof make-up. Ook de oogversie heeft een bi-fase formule wat er voor zorgt dat je ogen beschermd zijn met olie. Je moet er dan oo op letten om goed te schudden voor gebruik dat je de beide stappen mee hebt.

Het laatste product binnen deze lijn zijn de micellair make-up remover doekjes. De typische ontshminkingsdoekjes zoals wij ze wel eens noemen. Deze doeken bevatten ook zwarte thee en gaan er voor zorgen dat de huid dieper gereinigd wordt dan met andere doekjes. Ze verwijderen wel geen waterbroef make-up. Er zitten 20 doekjes in 1 compacte verpakking en zijn zo heel gemakkelijk mee te nemen.

Mijn mening

Het gamma is heel efficiënt en doeltreffend. Het doet percies wat je er van kan verwachten. De bi-fase is voor mij altijd een extra. Let wel op als je een vettige huid hebt, dat er olie in zit en je huid er van kan gaan glanzen. Voor een droge en gevoelige huid is dit dan weer ideaal. De doekjes zijn wel goed voor een vettige huid. Deze laten de huid best droog na. Het micellair water heef teen adviesprijs van €6,79, de oogremover heeft een adviesprijs van €4,29 en de doekjes van €4,19. Alle producten zijn te vinden in de verkooppunten van Nivea sinds Juli.


Ontshmink jij je ook altijd goed?

xoxo Yana