BEAUTY: Garnier maskers

Een gezonde huid is super belangrijk en daarom kan een masker al eens goed doen. Zelf ben ik een super grote fan van sheetmaskes. Garnier kwam voor deze zomer met 4 nieuwe maskers. Twee sheetmaskes voor de ogen en twee voor het hele gelaat. Ik bespreek ze alle 4 voor jullie. Enjoy!

De eye tissue maskers hydrabomb zijn er specifiek voor ontworpen om oogcontouren te verwijderen. De formule is verrijkt met kokoswater of sinaasappelsap en hyaluronzuur. De oogmaskers werken als vochtinbrengende pad en geven een ongelooflijk gevoel van frisheid aan je huid. De maskers zouden een gevoel geven van -4 graden, zelf vind ik het heel verfrissend maar geen idee of ik dit -4 mag noemen. Wat wel echt een aanrader is; hou het masker in de koelkast en dan pas voelt het als -4 na het aanbrengen! Na 15 minuutjes merk je meteen een verschil.


Naast de oogmaskers kwam Garnier ook met twee nieuwe gezichtsmaskers. En wat voor gezichtsmaskers! Zoiets speciaals had ik nog nooit gezien. Er zat bovenaan een droge tissue in de vorm van je gezicht en onderaan zat een "shot". Dit shot moest je mensen met het droge masker om zo het perfecte Fresh-Mix Tissue Mask te krijgen. Ook hier zijn 2 varianten; 1 met hyaluronzuur en een met Vitamine C. Vitamine C gaat er voor zorgen dat je huid een boost krijgt en Hyaluronzuur gaat er voor zorgen dat je huid voller en lijkt. De maskers zijn niet super groot waardoor ze mooi aansluiten aan het gezicht.


De oogmaskers hebben een verkoopprijs van €2,49 en de gezichtsmaskers van €3,99. Ze zijn te vinden bij alle verkooppunten van Garnier zoals Kruidvat en Di.

Ben jij ook zo een fan van maskers?

xoxo Yana