ONZE SLAAPKAMER

Tijd voor de 2de kamer in het huis. Na heel veel positieve reacties te hebben gekregen op de eetruimte is het deze week tijd voor de slaapkamer. Vroeger bij mijn ouders, was mijn slaapkamer als mijn kleine huisje. Ik dee er alles in, van slapen, studeren, make-uppen, kletsen met vriendinnen,.. alles! Nu is het echt een slaapkamer voor ons. We slapen er en onze kleren liggen er. Meer functies heeft deze kamer niet meer dat is ook niet nodig vind ik. Benieuwd? Enjoy!Zoals heel het huid is de kamer vrij strak. Witte muren en zwart met mitte meubelen. Zo zie je dat ons bed heel centraal staat in de kamer. We hebben een zwart lederen bed. Hierop ligt de Emma Matras waar je in mijn vorige blogpost al kon lezen. Wij zijn echt super tevreden met de matras. Hij is dan ook uitgekozen tot beste matras door testaankoop en dit is meer dan terrecht. Over ons bed en matras hebben we een hoeslaken en bedovrtrek van Lidl. Het hoeslaken is geweldig. Dit moet je nooit strijken en het kreukt niet. Ik ben geen strijktalent en daarom vind ik het geweldig. Deze lakens brengen dan ook nog eens wat kleur in onze kamer! Naast het bed hebben we 2 nachttafels staan in het zwart. Deze zijn deels van hout en deels van ijzer. Deze tafeltjes staan op wieltjes waar ze heel functioneel zijn en gemakkelijk. We hebben deze aangeschaft bij Ikea. Op de nachtkastjes zie je 2 lampjes en meteen weet je al wie er aan welke kant van het bed ligt. Mijn papa is een kei met inox en heeft deze voor ons gemaakt. Voor orginaliteit en creativiteit een 10/10 papa! Naast Thomas zijn nachtlampje hebben we een werkkerradio staan van Lidl. Deze zorgt er voor dat we ’s ochtends wakker worden. Het laatste wat je kan zien is een poster in canvas die boven ons bed hangt. De poster is van Desenio. Hier kan je verschillende posters vinden. Ik koos voor de waterval omdat ik dat erg rustgevend vind en het zwart-wit perfect binnen onze huisstyl past.Dan verder naar de rest van de kamer. Er staan eigenlijk alleen nog 4 kasten in en dat is het! We houden van minimalisme maar zijn nog altijd op zoek naar ene beetje aanklding. We wonen hier nog maar een dikke 2 maand dus alles is nog een beetje zoeken en zien wat past en wat niet. Alle tips zijn daarom meer dan welkom!De grootste kast is de kleerkast. Deze bevat 7 deuren en is perfect verdeelt door 2. Geloof het of niet maar Thomas heeft evenveel kastruimte nodig als mij! Oké… bij mij zit het net iets voller maar dan nog! J We hebben hier gekozen voor een kast die je zelf kan inrichten hoe jij wil. De linkse kast heeft alleen maar planken waar we onze kleding kunnen opvouwen. De uiterst rechtse dubbele deur en uiterst linkse dubbele deur heeft boven een hanger en beneden 3 grote opbergmanden. De middelste dubbele deur heeft boven en beneden een hanger.Naast de kast zie je mijn Alex 9 door staan. Alle make-up junks weten meteen waarvoor deze dient. Ik sorteer in deze 9 door al mijn verzorgingsproducten voor huid- en haar. Bovenop vind je mijn verslaving aan parfums. Die mag niet ontbreken. Ook zie je nog een andere Alex 9 door staan. In deze sorteer ik alle make-up en ik heb zelfs nog een schuif vrij, jaja J. De bedoeling is dat deze 2 kasten op zolder komen waar ik mijn eigen kamer krijg om te bloggen en foto’s te treken maar daar zijn we nog volop aan bezig. We hopen dat dit af is tegen eind dit jaar! Dus dan hebben we 2 open plekjes hier waar we eventueel een plantje of iets anders kunnen neerzetten. Moesten jullie een blogpost of video willen zien van de inhoud mogen jullie het mij altijd laten weten!De laatste kast die je ziet is een ladenblok. Deze bestaat uit 3 laden en wij bergen onze pyjamas en ondergoed er in op. Super handig om dit apart te hebben vind ik persoonlijk. Bovenop de ladenblok zie je enkele dingen staan waaronder mijn stoomstrijkijze van Philips. Deze kreeg ik vorig jaar cadeau van Thomas voor mijn verjaardag. Ik ben er echt dol op. Als je niet van strijken houdt en je kleren snel kreuken is dit ideaal! Ik gebruik het dan ook bijna dagelijks. Aan de andere kant staat een fles parfum van Roger&Gallet van 500ml. Ik kreeg deze fles tijdens de feestdagen als PR cadeau en ben er dol op. Ze staat super mooi en ik wijger om ze open te doen. Dit is zo een stuk dat voor altijd hier zal staan. In het midden zie je dan tot slot onze horloges. We kocht dit doosje voor Thomas zijn kerst bij Lidl. Nu dat we samen wonen delen we het. Super handig om zo je horloges in op te bergen en vooral om ze proper en overzichtelijk te houden. Boven het ladenblog hangt nog een leuke foto van Thomas en mezelf. Deze hebben we een dik jaar geleden genomen en laten inkaderen, uiteraard in het zwart-wit, haha!Om de kamer in onze stijl te behouden kozen we voor een licht grijze laminaat en witte gordijnen. Ook onze deuren zijn in het wit. Zo is ons plaatje compleet.Ben jij ook dol op het minimalisme en zwart-wit design?


xoxo Yana