BEAUTY: Gliss Kur Supreme lenght

Gliss Kur was vroeger een van mijn favoriete merken. Ik liep vaak Kruidvat binnen met mijn mama en de verpakking greep me altijd. Nu is het al een lange poos geleden dat ik iets van Gliss Kur heb gebruikt maar ze kwamen onlangs met een nieuwe fel roze colecetie die ik wel moest testen. Enjoy!

De roze collectie heet Supreme Lenght en bestaat uit een conditioner, shampoo en repair control cream. De collectie focust vooral op langer haar dat beschadigd is. Het heeft het motto "don't cut - choose repair". De shampoo gaat ervoor zorgen dat je haar gezonder blijft en je zo je haar minder moet knippen. Uiteraard gaat deze shampoo ge gespleten punten niet terug aan elkaar lijmen maar het gaat wel helpen voorkomen dat het erger wordt.

De lijn heeft een heel zoete geur die ook echt blijft hangen na het wassen van je haar. Het tovert je een beetje naar snoepjesland. De shampoo bevat ook keratine serum en micro-repair-lipids. Deze gaan er dus voor zorgen dat de herstelling in werking treedt.

Mijn mening

Aangezien mijn haar nog maar net kort is geknipt (schouderlengte is kort aangezien mijn haar een half jaar gelden bijna tot aan mijn poep kwam!) en daarom ook alle dode puntjes weg zijn, kon ik de shampoo niet ten volle testen. mijn positieve punten waren hier vooral dat hij mijn haar heel zacht achterliet en ik geen knopen meer had. De shampoo krijgt van mij een 7/10 voor war ik heb kunnen testen en waarvoor ik hem nodig had was hij zeker goed!

xoxo Yana