BEAUTY: Mijn Urban Decay favorieten

Een van de meest populaire merken in make-up wonderland is ongetwijfeld Urban Decay. Zij komen ook telkens met nieuwe producten die er super cute en stoer uitzien. Ze spelen in op de trends van vandaag en grijpen terug naar old but goldies. Het was dus dringend tijd om mijn favorieten voor deze op een rij te zetten of beter in een look om te zetten. Enjoy!

Voor mijn basis gebruikte ik een foundation en poeder van Loréal (Urban Decay is overigens ook van het Loréal huis) als concealer ging ik voor de all nighter concealer in de kleur fair warm. Deze heeft een super goede dekking en is ideaal voor elk type huid. Ik gebruikte deze concealer ook als oogschaduwbasis omdat ik zelf meer fan ben van een concealer hiervoor te gebruiken dan een echte basis. Nu mijn basis gezichtslook erop zit, is het tijd voor oogschaduw. Ik koos voor het Naked petite heat pallet. Het gewone heat pallet zagen jullie al een voorbij komen op mijn blog maar de petit versie vind ik ideaal om te reizen en daarom perfect voor de zomer door te komen. In dit pallet zitten 6 heel verschillende kleuren. Ik gebruikte 4 van de 6 kleuren om mijn ooglook af te maken.


1. Inhale in mijn binnenste ooghoek

2. Strike in mijn buitenste V

3. Heist in de arcadeboog om diepte te creëren

4. Wild Thing over heel mijn ooglid

Omdat het zomer is en vooral festival seizoen is, mag het al wat meer zijn. Urban Decay kwam onlangs met 5 verschillende kleuren mascara voor je wenkbrauwen en wimpers genaamd Double Team. Elke mascara heeft 2 kanten. De ene kant heeft de kleur van de verpakking en de andere kant heeft dezelfde kleur maar met een glitter touch. Zo kan je zelf kiezen waarvoor je gaat. 4 van de 5 kleuren zijn roze (junkshow), groen (deep end), blauw (gonzo) en paars (vice). De 5de mascara heeft aan de ene kant een goud effect en aan de andere kant een zilver effect deze mascara kreeg de naam Dime/Goldmine. Dankzij deze kleuren krijgt je look meer definitie en kan je er mee spelen. Ik gebruikte de gouden mascara op mijn bovenste wimpers en de roze mascara zonder glitters op mijn onderste wimpers.


Om mijn look af te maken gebruikte ik de Hi-Fi Shine lipgloss In de kleur Backtalk. De lipgloss heeft een shiny finish en bestaat in 20 verschillende kleuren. Hij blijft enorm lang zitten en heeft een hele fijne applicator. Mijn look is nu helemaal summer en festival proof dus tijd om deze aan de buitenwereld te gaan showen!

Ben jij ok zo dol op zomerse make-up looks?

xoxo Yana