Mijn Dyson V8

Bij een huis hoort een huishouden en bij een huishouden hoort ook een stofzuiger. Ik vind stofzuigen op zich niet stom maar het is best een werkje om heel je huis te stofzuigen en het lastige vind ik vooral de draad die je telkens moet verleggen. Daarom ging ik op zoek naar een snoerloze steelstofzuiger. Na wat rond te kijken kwam ik terrecht bij de Dyson V8 Absolute Pro snoerloze steelstofzuiger. 

De V8 komt in een volledig pakket. Het pakket bestaat uit 9 delen. De 2 belangrijkste delen zijn de steel en de motor. Hiernaast zijn er ook 3geautomatiseerde  borstelkoppen. 1 voor harde ondervloeren, 1 voor stoffe ondervloeren en nog een kleinere voor bijvoorbeeld hondenhaar van zetels te stofzuigen. De laatste 4 onderdelen zijn accessoires om op moeilijke plaatsen te kunnen stofzuigen. Bij al deze onderdelen krijg je nog een grote opbergzak zodat je alles kan opbergen en zo ben je nooit iets kwijt.  


De stofzuiger zelf heeft een stofreservoir van 0,54 liter. Het gemakkelijke is dat je geen stofzuigerzakken moet gebruiken. Door middel van de bovenste en onderste rode knop open te trekken, gaat het reservoir open en kan je het legen. De stofzuiger heeft ook 2 standen. Met een volledig opgeladen batterij kan de stofzuiger 40' lang op de maximum stand blijven draaien.

Na het stofzuigen berg ik alles op in de kast. Het laadstation van de stofzuiger hebben we opgehangen tegen de muur. Zo neemt het nog minder plaats in beslag en laadt de stofzuiger heel gemakkelijk op. In het oplaadstation kan je naast de stofzuiger ook nog 2 tools ophangen die je vaker gebruikt zodat je ze meteen bij de hand hebt.


 Mijn mening

Ik ben alleen maar lovend over de V8 Abslute Pro. De stofzuiger heeft zo veel mogelijkheden waardoor alles heel gemakkelijk proper te houden is. Daarnaast heeft hij ook gewoon een echt design uitzicht. Het is nu echt een plaatje om in huis te hebben en een zaligheid om mee te kuisen. De V8 Absolute Pro snoerloze stofzuiger heeft een verkoopprijs van  €439,00 en is verkrijgbaar bij alle Dyson verkooppunten of in de Dyson Shop

Ben jij ook zo een fan van snoerloze stofzuigers? 

xoxo Yana