BEAUTY: Diadermine en hydratatie

Hydrateren is deze dagen echt super belangrijk. Het wordt als maar warmer en is het dus nodig om te goed te hydrateren. Hydrateren kan op verschillende manieren. Water drinken is bijvoorbeeld de nummer 1 manier om te hydrateren maar er zijn ook kleine zaken die kunnen helpen zoals verzorgingsproducten die je huid gehydrateerd houden. Diadermine is hier heel sterk in, lees maar verder. Enjoy!

Diadermine is ervan overtuigd dat stadsmensen slechte lucht inademen en hun huid uitdroogt. Daarom hebben ze de lijn 'Hydralist' ontworpen. Deze zorgt ervoor dat stedelijke dehydratatie verdwijnt. De lijn is ontwikkeld voor de 20-35 jarige die veel tijd doorbrengen in de stad. De twee hoofdingrediënten van de lijn zijn hyaluronzuur en micro-alg uit de woestijn.


Deze lijn bestaat uit onder anderen 3 maskers:

- Cooling - The morning after mask (een koud masker voor hydratatie tijdens deze warme dagen)

- Express hydratation - get ready to glow mask (een masker dat je doffe huid een extra boost geeft)

- Detox - purely-wow mask (een kleimasker)


Naast de 3 kleine maskers heeft Diadermine ook aan een volwaardig masker gedacht dat je meermaals kan gebruiken. Zo kwamen ze met het Cocooning mask dat je ' nachts moet gebruiken. De bedoeling is dat je dit masker aanbrengt voor het slapen gaan meer het gemakkelijke is vooral dat het mag inwerken en je het niet hoeft af te spoelen. Het masker zorgt ervoor dat je huid meteen straalt bij het wakker worden waardoor je zo een 'I woke up like this' gevoel hebt, love it!

De laatste producten die tot bij deze lijn behoren zijn de hydratation aqua gel en silky cream. De beide crèmes hebben dezelfde werking maar het verschil zit vooral in de textuur. De ene is een gel en de andere een echte crème. Hier hangt het een beetje af van wat jij nu net leuk vindt. De gel textuur gaat meer verkoelen waardoor de hydratatie groter lijkt maar dat is absoluut niet waar. De crème textuur gaat je huid heel de dag door beschermen en hydrateren net zoals de gel dit gaat doen. De crèmes kan je zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken al raad ik het aan om 's avonds af en toe het masker te smeren i.p.v. de crème. De afwisseling tussen crème en masker zal je huid de perfecte hydratatie geven.

De volledige Hydralist lijn staat er echt op gebrand je meer te hydrateren. Uiteraard gaat deze lijn het werk niet alleen doen. Water drinken of waterig fruit eten zoals watermeloen, blijft essentieel. De maskertjes in de zakjes komen om €1,90. Alle andere producten komen op €9,99. Ze zijn sinds deze maand verkrijgbaar bij de supermarkten en drogisterijen die Diadermine verkopen.

Heeft jouw huid ook nood aan hydratatie?

xoxo Yana