BEAUTY: Sebastian Professional haircare

Met mijn nieuwe coupe is het weer tijd om verschillende nieuwe producten uit te testen. Zo stootte ik op Sebastian Professional. Zij kwamen voor deze zomer met een lijn, genaamd 'Hello Effortless'. De lijn is voor echte avonturieren die er pretentieloos en natuurlijk wille uitzien. Met de styling producten krijg je de ideale nonchalante look die nu net super hip is.

De Shampoo kreeg de naam 'Reset'. Naast een luxueuze verpakking heeft de shampoo nog andere pluspunten. Zo verwijdert deze shampoo op milde wijze de resten van stylingproducten. Zelf heb ik er heel vaak last van dat mijn shampoo het niet goed genoeg verwijdert omdat ik heel dik en veel haar heb. Bovendien is de shampoo ook geschikt voor gekleurd haar waardoor iedereen hem kan gebruiken. 

Naast de shampoo of erna heb je de conditioner die de naam 'Preset' kreeg. Deze naam heeft hij te danken aan het feit dat deze conditioner de perfecte primer is als voorbereiding voor het stylen van je haar. Het is de allereerste transparante conditioner van Sebastian voor het pre-stylen van je haar. De conditioner gaat grip creëren voor de warrige look met zachte controle. Wat ik vooral het grootste pluspunt vind, is dat de conditioner ook hitte schermend is. Je hoeft dus geen heat protecting spray meer te gebruiken waardoor je haar sneller vettig word. Ik verkies dan ook om de conditioner er niet helemaal uit te wassen waardoor de bescherming er zeker in blijft.

Naast de shampoo en conditioner is er nog één product dat deel uitmaakt van deze lijn. De Shaper ID, een soort haarlak of textuurpray die ervoor zorgt dat je haar in model blijft. Je kan hiermee de perfecte warrige look creëren die je helemaal doet verlangen naar die zalige zomeravonden waar alles perfect imperfect is. Er zijn twee heel grote voordelen aan deze haarlak. Het eerste voordeel is dat het UV beschermend is. Tegenwoordig houden meer en meer merken er rekening meer maar ook de gebruikers van de producten. Niet alleen je huid is schadelijk maar ook je haar dus deze bescherming is echt nodig. En al helemaal met dit warme weer. Het 2de pluspunt is dat de textuurpray ook de te gebruiken is op nat haar. We zijn het meestal gewoon dat een spray enkel te gebruiken is op droog haar maar Sebastian gaat een stapje verder en geeft je de totale vrijheid om te doen waar je zin in hebt! 

De producten doen me verlangen naar creativiteit en experimenten met m'n haar. Ik vind het super leuk om met mijn nieuwe coupe te experimenteren en dit heb ik nu ten volle kunnen doen met deze producten. De producten van sebastian professional zijn te koop in hun verdelenede salons. De shampoo heeft een adviesprijs van €25,49, de conditioner een adviesprijs van €31,99 en de textuurspray van €15,49. De producten zijn van een duurder prijsklasse maar voor professionele producten te zijn wel betaalbaar naar mijn mening.


De producten zijn beschikbaar vanaf 1 augustus.


Ben jij ook een fan van wild en warrig haar?


xoxo Yana