BEAUTY: Rimmel Flip Flop Nagellak

Yes girls, het is tijd om de flip flops uit de kast te halen! Rimmel London komt met een super kleurrijke en vooral sneldrogende lijn om je teen- en handnagels een mooi kleutje te geven. Omdat in de zomer de tenen toch centraal staan hebben ze de collectie Flip Flop Fashion genoemd. Als dat niet méga schattig is! Benieuwd naar de kleuren? Enjoy!

De collectie bestaat uit 10 kleuren. Ik kreeg 8 van de 10 kleuren toegestuurd om eens te testen. De kleuren zijn heel varriërend en deden me meteen aan de zomer denken. Er zitten verschillende tinten in maar opvallend is toch dat de roos-rood-paarse tint het meest voor komt. Daarnaast zijn er ook 2 metallic kleuren in de collectie en nog enkele leuke opvallende kleurtjes die niet mogen ontbreken zoals geel en blauw.

De 10 kleuren kregen ook elk een leuke naam die perfect past bij de kleur van de nagellak.

#301 - Be Red-y

#336 - Violet et vogue

#409 - Pink Holic

#455 - Sunny Clash

#826 - Cobalt heaven

#325 - Fuschianista

#406 - Coral Blush

#410 - Aqua Chrome

#818 - Gold Addiction

#885 - Teal-ing the Scene

De nagellak heeft eigenlijk de volledige naam '60 SECONDS FLIP FLOP COLLECTION'. Dit is uiteraard niet zonder reden. De nagellak droogt op minder dan 60 seconden waardoor je zelfs nog snel voor je de deur uit moet, je nagels kan lakken. Eén laag zorgt al meteen voor dekking zoals je op de onderstaande foto kan zien. (Let niet op mijn kleine stompjes en vooral slechte nagellak kunsten). Een 2de laag is nog beter, dan gaat je nagellak veel minder snel chippen. Het borsteltje is, wat mij betreft, het grootste pluspunt van de nagellak. Je kan er heel gemakkelijk met 1 veeg heel je nagel mee lakken zonder dat je heen en weer moet bewegen om toch maar te zien dat alles gelijk verdeeld is. Ik ben geen held in nagellak aanbrengen dus dit is echt een must voor mij!


De volledige collectie is al sinds half Juni verkrijgbaar in alle Rimmel verkooppunten zoals Di en Kruidvat. Elk nagellakje komt maar op €3,99 per stuk wat overigens nog eens heel budgetvriendelijk is.


Ben jij ook gek op zomerse kleurtjes?xoxo Yana