Tijd voor duivelse frietjes met Fritel

Nu dat het WK bezig is, is het tijd voor een typisch Belgisch gerecht: FRIETJES! Niets beter dan tijdens de match een lekker frietje eten. Nu de duivels zo goed bezig zijn, is het tijd om jullie voor te stellen aan mijn nieuwe frietketel die ik nu zeker wekelijks gebruik, de Fritel in een rood jasje. Enjoy!

De Fritel Turbo SF 4153 is knalrood net zoals onze eigen rode duivels. De frietketel is heel handig in gebruik en dit komt vooral door het dubbel verwarmingselement. Hierdoor is alles dubbel zo snel klaar. Ideaal voor net voor de match en tijdens de pauze snel frietjes en vleesjes klaar te maken. De Fritel laat je ook zien op welke stand je best je frietjes of vlees bakt. Voorbakken gebeurt bij de frietel op 150 graden, Het afbakken gebeurt op 190 graden, Ook de vleesjes bak je op 190 graden en kan je gewoon bij je frietjes gooien.

De meeste weten het al, maar onze accentkleur is rood. Daarom past deze frietketel nog beter in onze woning. Naast de rode kleur is de frietketel afgewerkt met zwart glitterende plastic die echt super mooi blinkt. De Fritel geeft trouwens 10 jaar garantie wat extreem lang is voor een elektrisch toestel. Dit geeft me meteen vertrouwen in het merk. Daarnaast is Fritel ook een echt Belgisch bedrijf. Ze ontsonden in 1991 en gaan nog steeds verder met hun passie en waar ze goed in zijn.

Een extra pluspunt aan de Fritel is de koude zone. Deze zone zorgt ervoor dat de restjes die toch in je frietvet belanden, naar beneden zakken. Hierdoor blijft alles op de bodem liggen en gaat het niet verbranden. Je olie blijft dan ook 3x langer proper en zo hoef je het minder vaak te verversen. Nog eens goedkoop ook! :-)

De frietketel heeft ons alvast mooie momenten opgeleverd tijdens dit WK en ongetwijfeld volgen erna ook nog veel mooie momenten. Ik blijf alvast frietjes bakken en supporteren voor de red devils! De Fritel Turbo SF 4153 is in elke elektronica zaak te koop en zelfs online. De frietketel wordt aangeboden voor een prijs van 69,99 euro.

Eet jij ook graag frietjes tijdens de match?

xoxo Yana