How to throw a cosy garden party

Sun is shining and so are you... Dit liedje maakt me blij en doet me meteen denken aan een lekkere barbecue. Dit weekend was het super goed weer dus was het tijd voor een gezellige garden party met Thomas zijn familie. Ik laat jullie een kijkje nemen in onze tuin tijdens het feestje. Enjoy!


Er zijn enkele basis zaken waar je niet zonder kan. Een tafel en stoelen, duh! Wij kozen voor een zwart tuinstel. De tafel is een zwarte glazen tafel die je kan uittrekken. De stoelen zijn bijpassend bij de tafel, ze hebben een hoge rugleuning en zijn van geweven pastic. Er waren ook uitklapstoelen maar we zijn nog jong hé, dus dit is meer dan oke. We hebben trouwens ook een bijpassende ligstoel, maar die zie je binnenkort nog voorbijkomen!

Naast een tafel en stoelen is er nog een essentieel element voor mij. We hebben best een groot terras en de zon schijnt er heel de dag op. Daarom kunnen we niet zonder een grote parasol. Onze parasol kantelt langst de zijkant zo kunnen we het plaatsen hoe het voor ons het beste uit komt. De parasol is gemaakt van en soort van plastic stof die vuilafstotend is. We hebben al verschillende keren een vogel gehad die erboven vloog maar de parasol is nog steeds als nieuw! We kochten al deze meubels bij Lidl. Zij hebben zowel online als in de winkel een heel groot aanbod van tuinmeubelen en dan nog eens voor een voordelige prijs. Ideaal voor een jong gezinnetje. Je kan hier de tuinmeubelen van Lidl zelf eens bekijken.

Naast meubelen zijn er ook andere zaken nodig zoals een barbecue (daar lees je binnenkort het fijne over). Maar ook goed barbecue bestek. Je kan het vlees niet met je handen draaien hé, of ik toch niet alleszins :-). Dit leuke koffertje verkochten ze bij Lidl voor maar 19,99 euro. Ze hebben het trouwens nog altijd online! Het is super handig, er zit van alles wat in. Zowel een tang als een mes, vork en zelfs satéstokjes.

Last but not least heb je lekker vlees, groentjes en drinken nodig. Ook daarvoor gingen we bij Lidl langs. Ik vind het super gemakkelijk dat ik geen 5 winkels moet afgaan om alles te kopen voor 1 gelegenheid dus daarom is Lidl perfect voor mij. We kochten kip satés, ribbetjes, spek, ... Daarnaast zorgde ik voor de nodige groentjes zoals worteltjes, komkommer, aardappelsla en tomaatjes. Dit alles gecombineerd met een home made ice tea en een glaasje rosé en onze avond pas perfect.

Dit alles samen maakte het een super gezellige avond. We hebben genoten van het weer en het eten. Zo zie je maar, er is niet veel nodig om een cosy garden party te hebben en te genieten. Ik kijk alvast uit naar volgend weekend want dan gaan we de vuurkorf eens aansteken ipv de barbecue en is het tijd voor marshmallows, yasssss! Keep an eye on the blog als je dat niet wilt missen!


Ben jij ook zo dol op barbecue?xoxo Yana