BEAUTY: Betty Barclay pure pastel

Summer is in town dus het is tijd voor enkele nieuwe geurtjes. Enkele maanden geleden stelde ik jullie Betty Barclay voor en nu is het tijd voor twee nieuwe geurtjes die je helemaal doen genieten van de zomer. Deze geuren draaien helemaal rond pastel en zomer. Enjoy!

Betty Barclay kwam met twee geuren. Een in de kleur perzik met de naam pure pastel peach spreekt al meteen voor zich. De parfum heeft een fruitige perzikgeur gecombineerd met weelderige noten. Het is een heel fruitige parfum die je zowel overdag als 's avonds kan dragen.

Pure Paster Peach


Topnoot

passievrucht

pompelmoes


Hartnoot

viooltje

jasmijn

frangipani

perzik


Basisnoot

vanille

kasjmierhout

tonkabonenDe andere geur heeft een roze flesje en kreeg de naam pure pastel rose. Zoals je wel kan denken zit er roos in de hartnoot parfum. Verder is de topnoot een combinatie van lentebloeier sering, zoete viooltjes en verfrissende gember. De geur is heel zacht en doet je meteen denken aan een sensueel moment. De geuren zijn ook heel toegankelijk voor alle leeftijden.

Pure Pastel Rose


Topnoot

sering

viooltjes

gember


Hartnoot

roos

pioen

acqua flora


Basisnoot

patchoeli

ceder

sandelhout

De Pure Pastel geuren zijn verkrijgbaar vanaf eind Juni in de plaatselijke drogistererij. De geuren zijn een toevoeging van de pure style lijn. Ze bestaan in een 20ml (edt en edp) en 50ml(edt) versie. De 20ml versie edt komt op €20,71, de edp versie komt op €26,17. De grotere versie van 50ml komt op €35,52.

Ben jij ook zo dol op zomerse geurtjes?

xoxo Yana