FOOD: 15gram review

We zijn weer een week verder dus het is tijd voor de laatste foodbox review. Deze week was het tijd voor de 15gram foodbox. Een box die je 3 maaltijden levert per week. Ik testte het een hele week uit en voelde me een echte kokin. Benieuwd wat ik er van vond? Enjoy!

Iets wat me meteen opviel bij 15gram was het gemakkelijkheids gehalte. De website is heel eenvoudig en spreekt voor zich. Je kan niet kiezen uit verschillende boxen en prijzen. Er is 1 box en zo ook 1 prijs. Er zijn wel 9 gerechten waaruit je er 3 kan kiezen. Zo betaal je altijd evenveel ook al verkies je veggie of net niet.

Zelf koos ik voor een gerecht met gehakt, een met kip en een vis. Mijn favoriete gerecht was het kip gerecht. Dit was een Aziatisch gerecht genaamd kip lo mein (hier het recept). Het grecht doet me meteen denken aan Japan en is echt zalig als je van Aziatisch eten houdt. Ik ben zelf een grote fan van andere keukens en daarom was dit gerecht voor mij het hoogtepunt. Verder proefde ik ook nog het Italiaans vispannetje (hier het recept) en Perzische gehakballetjes in tomatensaus (hier het gerecht).

De box wordt altijd op maandag geleverd. De dag zelf krijg je ook nog eens sms'je om te laten weten om hoelaat je box exact aankomt. Ze zijn echt heel stipt, wat ik super handig vind. Je kan ook al een box bestellen voor binnen twee weken. Zo kan je al een ruimt tijd op voorhand plannen. De box krijgt van mij een 9/10 voor de gemakkelijkheid en toegankelijkheid!


Ben jij ook een keuken prins(es)?


xoxo Yana