BEAUTY: Vichy Slow Âge

Ik ben ervan overtuigd dat mijn levensstijl niet ideaal is. en ook Vichy is er zeker van dat de levensstijl van de dag dagelijkse Belg niet meer is wat het was. Roken, Uv-licht, onevenwichtig eten, slaapgebrek, vervuiling, stress, ... Allemaal factoren die zorgen tot een onevenwichtig leven en zichtbare effecten op onze huid. Om onze huid toch een boost te geven kwam Vichy met een Slow Âge crème/masker. Benieuwd?

Deze crème heeft een bruine, plakkerige textuur die vettig aanvoelt. Ik ben niet altijd een fan van een dikke vette crème maar 's nachts kan dit echt goed doen voor mijn huid. De crème voelt wel heel fris aan op de huid ondanks dat het best plakkerig is. Je kan een dunne laag aanbrengen zodat je de crème kan gebruiken als masker maar je kan ook een dikkere laag aanbrengen zodat je het als overnight masker kan gebruiken.


De crème gaat je huid meteen van zuurstof voorzien. Ik gebruik de crème momenteel 1x per week als masker. Ik smeer het op voordat ik ga slapen en spoel het de dag nadien van mijn gezicht. Ik merk meteen dat mijn make-up veel beter op mijn gezicht blijft zitten en mijn droge zones niet nog droger worden door mijn foundation. In tegendeel, het heeft net een heel gehydrateerd effect dankzij de crème. Ja kan de crème ook dagelijks gebruiken als een nachtcrème maar dat is voor mijn huid net iets te veel, dit lijkt me wel aan te raden voor mensen met een droge huid. De crème krijgt van mij ene 8,5/10. De crème is in je apotheker te koop of online voor een prijs tussen de 25 en 30 euro.

Gebruik jij een nachtcrème?

xoxo Yana